Claudiu Bleont e DE NEGASIT! Se ascunde actorul de ACUZATIILE lui Nadine? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:57

Au trecut 3 zile de cand a izbucnit scandalul sexual care a uimit lumea mondena. Nadine il acuza pe Claudiu Bleont ca a hartuit-o de fata cu Andra, sotia lui.

Mulatra a povestit intamplari incredibile si spune ca au fost momente cand i-a fost teama de Claudiu Bleont. "Cand l-am vazut pe Claudiu in spectacol, de fata cu publicul, aveam sala plina, ca s-a enervat din nu stiu ce motiv, eu cred ca are legatura cu faptul ca i-am spus sotiei tot. S-a enervat pe scena, a strans pumnul, si-a inclestat maxilarul si mi-a pus pumnulpe frunte si mi-a impins capul cu pumnul lui in niste nervi fara margini.
Recunosc ca mi-a fost teama. Mi-a fost teama de o umilinta, el este un barbat impulsiv"
, spune Nadine. Andra este trup si suflet alaturi de sotul ei si spune ca Nadine fabuleaza. "Eu am fost cu ei 99% din timp. Este aberant sa mi se spuna ca in fata ochilor mei s-au intamplat niste lucruri. Din cate stiu am controlul oftalmologic la zi".

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.