Claudiu este noul concurent din Casa iubirii! Chipeșul tânăr a dezvăluit cum ar trebui să arate femeia ideală! „Să fie deschisă la foarte multe lucruri” Iată ce reacții s-au stârnit în casa băieților

Author: Ana Filip
Actualizat: 02 oct 2023, 15:48

Surpriză de proporții pentru fetele din Casa iubirii! Un nou concurent a intrat în emisiune pentru a-și căuta perechea! Ce dezvăluiri a făcut Claudiu din culisele vieții sale! „Am avut două tentative de relație până acum!”

Gala emisiunii Casa iubirii a fost presărată cu multe momente tensionate, emoții, răsturnări neașteptate de situație, dar și mult suspans deoarece concurenții au așteptat cu nerăbdare să afle dacă va pleca vreunul dintre ei acasă. În cele din urmă, Andreea Mantea a anunțat faptul că va fi o Gală fără eliminare și toți au răsuflat ușurați că vor rămâne încă o săptămâna în aceeași formulă. Iar la finalul serii trecute, concurenții au aflat și cine a fost desemnat Favoritul săptămânii, conform voturilor exprimate de public.

Bianca a fost din nou cea mai votată și susținută concurentă, care și-a adjudecat premiul de 5000 de lei și titlul de Favorită săptămânii. În ciuda faptului că nu a plecat nimeni acasă, în ediția de astăzi, fetele au avut parte de o surpriză de pomină deoarece un nou concurent a pășit în Casa iubirii.

Claudiu este noul concurent din Casa iubirii! Tânărul a dezvăluit cum ar trebui să arate femeia ideală

În prima ediție a acestei săptămâni, fetele din Casa iubirii au fost surprinse de apariția unui nou băiat. Claudiu le-a dăruit acestora câte un trandafir pictat chiar de el și le-a povestit câteva detalii inedite din culisele vieții sale. Chipeșul tânăr a intrat în emisiune dornic să își întâlnească jumătatea și s-a arătat foarte încântat de frumusețea și dezinvoltura fetelor.

Claudiu le-a spus fetelor că are 22 de ani, este din Bârlad, județul Vaslui și s-a înscris la casting pentru a-și întâlni perechea și pentru a-și construi pas cu pas o

relație frumoasă și stabilă. De asemenea tânărul a mărturisit că a absolvit Facultatea de Arte și Design și urmează să studieze și Facultatea de Inginerie Mecanică.

Întrebat cu ce gânduri a venit în Casa iubirii, Claudiu le-a dezvăluit fetelor că va lua totul că pe o experiență inedită de viață și că își dorește enorm să cunoască o fată care va îndeplini anumite standarde.

Curioase, fetele și-au dorit să afle dacă tânărul are deja câteva favorite, însă Claudiu le-a răspuns cu sinceritate că nu a urmărit deloc emisiunea și că nu a avut ocazia să le cunoască încă, dar își dorește să le descopere pe fiecare în parte.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Sincer, mi-ar plăcea să fie cât de cât atrasă de sport, de ținută ei fizică! Să nu fie delăsătoare! Să se uite în oglindă și să îi placă ce vede și chiar

mai mult de cât atât să aibă ambiții în ceea ce privește aspectul ei fizic!”, a spus Claudiu, noul concurent din Casa iubirii.

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul la finalul Galei! Iată cine a fost desemnat Favoritul săptămânii, în această seară în Casa iubirii, spre surprinderea tuturor concurenților

Citește și: Bianca și Laurențiu, de la replici acide la tachinare! „Îmi vine să-ți dau o palmă, dar și să te îmbrățișez” Iată ce se întâmplă de fapt între cei doi concurenți, dincolo de certurile iscate în Casa iubirii