Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 02 iul 2024, 23:27

Claudiu Molnar vizitează zilnic mormântul soției sale, Anca Molnar

Sursa: Instagram / Claudiu Molnar

Soțul îndurerat își exprimă durerea și dorul pentru soția sa, Anca Molnar, prin mesaje emoționante și vizite zilnice la mormântul ei.

Pe data de 11 iunie 2024, lumea make-up-ului și a vedetelor din România a pierdut-o pe Anca Molnar, o make-up artistă de renume, la doar 35 de ani. După o luptă grea cu cancerul, Anca a încetat din viață, lăsând în urmă un soț, un fiu și o comunitate de admiratori profund îndurerați.

Mesajul sfâșietor postat de Claudiu Molnar

Soțul ei, Claudiu Molnar, continuă să-și exprime durerea și dorul pentru pierderea soției sale prin mesaje sfâșietoare postate pe rețelele de socializare și prin gesturi deosebit de emoționante.

Claudiu Molnar, un bărbat devastat de pierderea soției sale, postează zilnic fotografii și mesaje în memoria Ancăi. Recent, acesta i-a dedicat câteva versuri emoționante, care au impresionat profund comunitatea online.

„Mi-e așa de dor de tine,

De arde inima în mine,

Sufletul mi-e îmbrăcat,

Doar cu lacrimi și oftat.

Mă topesc de al tău dor,

Îngerul meu păzitor,

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Te-ai ascuns după o stea,

Și veghezi la viața mea.

Te iubesc infinit!” a fost poezia scrisă de Claudiu Molnar, exprimându-și durerea și dorul pentru soția sa iubită.

Durerea pierderii soției este imensă pentru Claudiu, care o vizitează aproape zilnic la cimitir. De fiecare dată când merge la mormântul Ancăi, Claudiu își exteriorizează sentimentele, vorbind cu ea și amintindu-și momentele frumoase petrecute împreună.

Citește și: Alertă în Galați: Un băiețel de 9 ani a dispărut de acasă. Oricine îl vede este rugat să contacteze autoritățile

Citește și: Alertă de Cod Roșu de furtuni în mai multe județe din țară: Avertizări de urgență emise de meteorologii ANM

Claudiu Molnar i-a dus la cimitir prăjitura preferată

Într-un gest sfâșietor, Claudiu a adus recent la cimitir cafeaua și prăjitura preferată a soției sale, mini-amandina, pentru a lua micul dejun alături de ea, așa cum făceau în vremurile bune.

„Astazi ti-am adus cafeaua si prajitura ta preferată miniamandina. Iubirea mea... Am povestit si le-am consumat impreuna. Te iubesc de nu mai pot si totul pare un vis urat care nu se mai termina… Iti simt lipsa tot mai tare, mi-e asa de dor de atingerile tale, strangerile in brate, saruturile tale dulci… de tot ce faceam impreuna. Pffff...”, a scris Claudiu într-un alt mesaj emoționant.

Anca Molnar a fost o figură apreciată în industria make-up-ului, având numeroși admiratori datorită talentului său și carierei impresionante. Moartea ei prematură a provocat o mare durere atât în familie, cât și în rândul celor care o cunoșteau și o apreciau. Durerea pierderii este resimțită profund de Claudiu și de fiul lor, care încearcă să-și găsească puterea de a merge mai departe.