Claudiu, noul concurent, va stârni un val de controverse în Casa iubirii! Aflați cum va reacționa Robert când va fi provocat de Irina și ce se va întâmpla, marți, 4 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 03 apr 2024, 03:35
Foto(5)

Laurențiu va da cărțile pe față și va spune ce simte pentru Bianca! „Sunt gelos!” Aflați în ediția de marți, 4 iulie, ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, dar și cine este concurenta pe care Claudiu a pus deja ochii și pe care  își dorește sa o cunoască mai bine!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de pomină, întâlniri de senzație, dar și de multe controverse și răsturnări uluitoare de situație, care de cele mai multe ori îi pun la grele încercări mai ales pe cei care deja formează un cuplu sau sunt într-o perioada de cunoaștere. În ediția de luni, fetele au fost luate prin surprindere de apariția unui nou concurent în cadrul show-ului.

Claudiu le-a încântat cu alura lui de băiat rău și le-a făcut dezvăluiri inedite din culisele vieții sale. În ediția de marți, lucrurile se vor precipita în casa băieților, după ce Laurențiu se va arată gelos pe noul concurent, considerându-l un real pericol deoarece se va apropia mult prea mult de Bianca.

Claudiu, noul concurent, va stârni un val de controverse în Casa iubirii

În ediția de marți, 4 iulie, în Casa iubirii se vor iscă noi tensiuni după ce Laurențiu va reacționa aprig la adresa lui Claudiu, pe care îl va considera

noului lui rival, deoarece se va apropia mult prea mult de Bianca. În clipa în care noul concurent va interacționa cu Bianca prin intermediul conexiunii pe monitor, Laurențiu va simți nevoia să intervină deseori în conversația celor doi, motiv pentru care concurenta îl va întreba care este de fapt scopul lui.

Bianca: Nu înțeleg Laurențiu, de ce tot de bagi!

Claudiu: Vorbea cu mine!

Laurențiu: Sunt gelos!

Claudiu: Pe mine deja?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe de altă parte, Claudiu va uimi pe toată lumea în clipă în care îi va spune Biancăi faptul că își dorește să o cunoască mai bine pe Patricia și nu pe ea, iar răspunsul lui va stârni valuri de controverse în casa băieților.

Citește și: Claudiu este noul concurent din Casa iubirii! Chipeșul tânăr a dezvăluit cum ar trebui să arate femeia ideală! „Să fie deschisă la foarte multe lucruri” Iată ce reacții s-au stârnit în casa băieților

Și tot în ediția de marți, Robert va fi provocat de către Irina, care de ceva timp îi da târcoale, în ciuda relației lui cu Mihaela.

De această dată, tânăra încearcă să inițieze o conversație cu Robert, însă concurentul va reacționa aprig și îi va spune că așteaptă să își vadă iubita pe monitor și că își dorește să converseze doar cu ea.

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul la finalul Galei! Iată cine a fost desemnat Favoritul săptămânii, în această seară în Casa iubirii, spre surprinderea tuturor concurenților