“Clejanii” vin la Kanal D de sambata, 22 octombrie!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:19

Kanal D va invita sa intrati in viata celor mai cunoscuti si indragiti artisti ai muzicii lautaresti: Viorica si Ionita de la Clejani

Reality-show-ul “Clejanii” va fi difuzat incepand din 22 octombrie, de la ora 20.30, la Kanal D. 

Viorica si Ionita de la Clejani sunt gata sa va primeasca cu bratele deschise in casa lor, sa le cunoasteti viata trepidanta din fata si din spatele camerelor, cu bucuriile, supararile si muzica prezenta in toate aspectele existentei lor. Nascuti in Clejani si ajunsi celebri atat in tara, cat si in strainatate, Viorica si Ionita Manole le-au transmis si copiilor lor, Marguerita si Fulgi, dragostea pentru muzica, cei doi adolescenti fiind pregatiti sa calce acum pe urmele parintilor.


“Copiii nostri sunt frumosi si talentati, sunt foarte mandra de ei. Daca ar fi dupa noi, viata ar fi numai cantec si veselie!”, a spus Viorica de la Clejani despre atmosfera care domneste in familie. “Veti avea ocazia sa vedeti ce inseamna Clejanii pe scena si dincolo de ea. Veti avea parte de ritm, culoare si extaz si nu va veti plictisi niciun minut!”, ne-a spus Ionita de la Clejani despre show-ul care le-a imprumutat supranumele.


Nu ratati, din 22 octombrie, de la ora 20.30, “Clejanii”, un reality-show dinamic, plin de situatii amuzante, culoare si muzica lautareasca.





 

Taguri: