Exclusiv! Cleopatra Stratan credea că Edward Sanda este împreună cu Ioana Ignat: "Toată lumea a crezut asta și eu, la fel!" Când a început, de fapt, povestea de dragoste dintre cei doi artiști

Author: Alice Popescu
Actualizat: 05 apr 2023, 02:00

Cleopatra Stratan credea ca Edward Sanda are o relatie cu Ioana Ignat

Sursa: Instagram

Cleopatra Stratan a dezvaluit ca pentru ea, atunci cand l-a vazut pe sotul ei, a fost dragoste la prima vedere.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasa poveste de dragoste. Desi mulți tineri așteaptă ceva timp până iau decizia să se căsătorească, ei deja au făcut acest pas și țoață lumea vrea să știe secretul unei relații atât de frumoase și mature care face să îi unească și mai mult. Atât ea cât și Edward Sanda au recunoscut că nici lor nu le este ușor să își mențină relația vie chiar daca sunt tineri, mai ales că muncesc foarte mult și atunci este cu atât mai dificil să aibă un echilibru și în relație.

Citeste si: Andreea Mantea, urmărită în trafic de mașina de poliție cu girofarul aprins: "Trageți pe dreapta!"

Cleopatra Stratan, dragoste la prima vedere cand l-a intalnit pe sotul ei

"Noi de mici suntem obisnuiti sa muncim pentru ca am vrut sa ne indeplinim un vis. Pentru noi este o bucurie orice aparitie de orice fel, fie la televizor sau pe scena.

Noi suntem o echipa de cand suntem impreuna. Noi suntem constienti amandoi ca daca ni se ridica la cap succesul, nu va fi ok. Suntem la fel cu oamenii. Ne dorim sa avem o familie numeroasa, sa ne cumparam o casa. 
Doar dimineata si seara avem timp de noi. In restul zilei alergam la studio, piese. Cateodata doar cafeaua ne-o bem impreuna, au dezvaluit cei doi artisti in exclusivitate pentru kanald.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cei doi s-au întâlnit fata în fata prima data la studioul de înregistrări al lui Rândi, acolo unde Cleopatra a mers într-o zi pentru o piesa. 

Cleopatra Stratan: "Credeam ca este impreuna cu Ioana Ignat"

Artista a dat din casa și a povestit cum se înțelege cu soțul ei, dar și cum l-a cunoscut prima data, nestiind că este cântăreț și cum s-a îndrăgostit nebunește de el la 15 ani: "Pentru

mine a fost dragoste la prima vedere, lui i-a luat ceva mai mult timp", declara Cleopatra pentru emisiunea online Duet cu Alexandra.

"Eu nu știam cine este când s-a lansat prima data. Era un artist nou. Vocea lui semănă cu a lui Rândi și Ioana Ignat semănă cu cea a lui Jo și eu credeam că ei canta și Edward și Ioana sunt cei care joaca, apoi am văzut numele lor.

Piesa a bubuit și la radio și la tv. Eu m-am dus la studio la Randi că voiam să îmi facă piesa, dar nu știam că e la același studio și deja aflasem că el e acolo. Ne-am întâlnit în a șaptea zi și eram așa, mama, ce tare...am făcut cunoștință, eram o pitica. M-am îndrăgostit pe loc. A fost dragoste la prima vedere. Aveam 15 ani, eram mica, eram cu tata...Eu
credea că Ioana și Edward sunt împreună. El, frumos, ea, frumoasa...",
a declarat Cleopatra.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.