Cleopatra Stratan are iubit! Cum arata jumatatea artistei celebre pentru "Ghita"

Autor: A.I.
Actualizat: 25 iun 2020, 09:54

Cleopatra Stratan iubit. Cum arata iubitul artistei, Edward Sanda Fiica lui Pavel Stratan, Cleopatra Stratan, si-a facut iubit. Numele lui este Edward Sanda.

Cleopatra Stratan iubit. Cum arata iubitul artistei, Edward Sanda  Cleopatra Stratan, care a devenit celebra in toata Romania pentru hitul "Ghita", este acum o domnisoara fermecatoare si are si iubit, pe numele lui Edward Sanda.

In varsta de 22 de ani, Edward Sanda este si el artist, dezvaluind ca el si Cleopatra Stratan s-au cunoscut in timp ce colaborau la o piesa muzicala.

  „Da, suntem împreună! Atunci când au apărut speculaţiile că noi eram împreună, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună şi după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim. 

Oricum vorbeam foarte mult şi foarte des şi cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simţit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună şi suntem chiar la fel în tot.

Tot ceea ce am căutat eu vreodată văd acum în ea. E chiar ce căutam eu“
, a declarat Edward Sanda la TV.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cleopatra Stratan iubit. Cum arata iubitul artistei, Edward Sanda

Edward Sanda spune ca cei doi sunt fericiti impreuna, insa pandemia de coronavirus le-a pus probleme, fiind nevoiti sa stea departe unul de celalalt.

”Suntem fericiţi, dar acum e o mică problemă pentru că eu nu pot intra în Chişinău până pe data de 30 iunie, fiind stare de urgenţă“ , a spus Edward Sanda.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.