Cleopatra Stratan este însărcinată? Detaliul pe care fanii l-au observat: "Un copil..."

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 08 sep 2021, 17:57
Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Sursa: Facebook Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit, iar acum cei doi se află în luna de miere. Iată ce destinație au ales!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au unit destinele pe 14 august, iar acum, cei doi au plecat în luna de miere în Sardinia, insula din Italia. Tinerii căsătoriți au publicat pe rețelele sociale primele imagini din luna de miere.

Citeste si: Cleopatra Stratan si Edward Sanda vorbesc despre luna de miere: ”Am primit foarte multe comentarii referitor la... ”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, imagini din luna de miere

Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu mai au nevoie de nicio prezentare, deoarece sunt unii dintre cei mai apreciați artiști din România.

Recent, cei doi îndrăgosiți s-au căsătorit, iar acum au plecat în luna de miere. Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt foarte activi pe rețelele sociale și își țin fanii la curent cu tot ce fac.

Cei doi artiști au publicat mai multe fotografii pe rețelele sociale, iar comentariile și aprecierile din partea fanilor nu au întârziat să apară.  „Atat de frumosi amandoi, sa fiti fericiti!!❤️”, „Distracție plăcută. Și iubiti-vă mult. Viața e frumoasă. Dumnezeu să vă aibă în pază”, „Ați ales insula perfecta pentru luna de miere! E de vis☺️”,  sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Edward Sanda si Cleopatra Stratan se pregatesc sa devina parinti? Artistii au facut marele anunt

Unele persoane susțin că luna de miere este momentul perfect pentru a face un copil. Un internaut a presupus că artista este deja însărcinată. 

„În ce lună?”, „Fă-i o surpriză tatălui tău și adu-i o surpriză de acolo... Un copil”, se mai arată pe pagina de Instagram a lui Edward Sanda.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, susținuți de părinți să aibă copii

Edward Sanda a mărturisit că nu se grăbesc să aibă un copil în acest moment, însă au toate susținerea din partea părinților, asta în cazul în care vor să treacă la acest pas cât mai curând. 

Citeste si: Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

„A fost diferită (n. red. nunta), nu neapărat controversată. Toată lumea e obișnuită după un anumit tipar, lumea vorbește. Doar aruncatul buchetului s-a făcut, atât. Mai așteptăm, nu ne grăbim, avem alte treburi, ne mai ocupăm puțin de carieră. Sunt pregătit să fiu tată cam 30%.

Dacă o să fie fată, aș fi un tată dur", a mărturisit Edward Sanda, în cadrul unei emisiuni televizate.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.