Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Author: Marina Ionescu

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit ieri, iar alături de ei au fost familiile și prietenii. Primele imagini de la fericitul eveniment.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au devenit oficial soț și soție! Cei doi s-au căsătorit sâmbătă, 14 august, alături în cel mai fericit moment al vieții fiindu-le familia și prietenii apropiați.

Citeste si: Cleopatra Stratan se pregătește de nuntă. Artista face declarații emoționante despre plecarea din casa părinților

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit

Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o ceremonie exact așa cum și-au dorit. Cel mai emoționat a părut a fi Edward Sanda, care și-a anunțat fanii de pe Instagram că va fi mire, în timp ce era sărutat cu foc de soția lui, acesta cânta o melodie specifică viitorilor însurăței.

„Voiam să vă reamintesc, în caz că ați uitat, că azi mă însor.

Mă însor! A venit vremea să mă însor. Ia-ți mireasă ziua bună, de la tată, de la mumă”
, a spus Edward Sanda pe pagina sa de Instagram, în timp ce viitoarea sa soție îi făcea dimineața mai frumoasă.

Citeste si: Cum arată mama Cleopatrei Stratan? Prima fotografie publică cu soția lui Pavel Stratan!

Edward Sanda și Cleopatra Stratan nu au avut nași de cununie, ci doar cei mai buni prieteni alături, cât și familiile.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătoria e despre noi. Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, declara cântărețul la un moment dat.

Simpatici, amuzanți și talentați, cei doi artiști nu i-au ținut prea mult în suspans pe fanii lor și au postat primele imagini în ținutele alese pentru nuntă. 

Cleopatra, care este adepta stilului elegant, a strălucit într-o rochie dintr-un material fluid cu bretele. Iar Edward Sanda a ales un costum clasic negru, cu papion și cămașă albă.  Cei doi s-au fotografiat într-o limuzină de epocă și par mai fericiți ca niciodată. 

Cum au anunțat Cleopatra și Edward că se căsătoresc?

Cu două zile înainte de nunta lor, Cleopatra și Edward au lansat o piesă cu nume sugestiv – „Cel puțin o veșnicie” – în care, de altfel, apar îmbrăcați în rochie de mireasă și costum de mire, un fel de avanpremieră a ceremoniei care a avut loc astăzi.

Citeste si: Edward Sanda, dezvăluiri cutremurătoare. Prima iubită a câtărețului a murit: "Din păcate, s-a ridicat la cer"

„La început am fost prieteni… dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic. O conexiune extrem de frumoasă și ieșită din comun care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dăm seama că în lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt.

Pe 14 August vom deveni oficial SOȚ și SOȚIE! Îți mulțumesc pentru tot ce trăiesc cu tine',   a scris Edward Sanda pe contul de socializare.