Cleopatra Stratan, surpriză de proporții pentru Edward Sanda de ziua lui de naștere: "Nu s-a așteptat la asta!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 11 iul 2022, 13:04

Cum si-a surprins Cleopatra Stratan sotul

Sursa: Instagram

Cleopatra Stratan a reusit sa isi surprida sotul de ziua lui chiar cand se astepta mai putin.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasa poveste de dragoste așa cum mulți și-ar dori, am putea spune că în filmele de dragoste sau romane. Chiar daca sunt foarte tineri, atât Edward cât și Cleopatra au știut ce vor de la viață și asta pentru că încă de când erau doar copii au fost învățați cu munca, responsabilitățile și serioziatatea, iar asta nu putea decât să îi transforme în artiștii de azi care rup topurile pe Youtube.

Citeste si: Cum și-a făcut apariția Viviana Sposub la Neversea! Vedeta matinalului s-a dezlănțuit în ultima seară a festivalului de la malul mării

Cleopatra Stratan, surpriza de proportii pentru sotul ei

Pe lângă muzică, Cleopatra și Edward se ocupă și de propria lor afacere cu haine pentru tineri. Cei doi au venit cu ideea încă din pandemie și spun că se gadesc la asta că la un fel de back-up atunci când nu pot să îmi mai câștige existenta doar din muzica.

"Am avut noroc cu colaborari, campanii, am putut sa ramanem acolo. Dar niciodata nu se stie. Nu stim ce apare. Ne-am gandit la treaba asta cu hainele, noi purtand chestii fashion si am zis sa ne facem si noi colectia noastra. Oamenii deja intreaba de unde sa isi ia hainele. Momentan o sa fie doar online. Deja avem feedback-uri, au dezvaluit cei doi pentru  kanald.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Daca pe plan profesional, lucrurile merg că pe roate, cei doi lansând o noua piesa împreună, iar afacerea cu haine este pe drumul cel bun, pe plan personal, cei doi trăiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor și în ciuda vârstei, dragostea dintre ei este cu atât mai mare. În urma cu câteva ore, Cleopatra și-a surprins soțul de ziua lui, facandu-i o surpriza de proporții chiar în parcarea subterana atunci când Edward se întorcea acasă: "La mulți ani soțul meu scumpilicios și iubit.

Te iubesc mai mult decât orice, a spus Cleopatra.

Răspunsul lui Edward nu a întârziat să apară, mai ales că a fost foarte uimit de tot ce îi pregătise tânără lui sotie: "Cum pune ea la cale tot, mulțumesc că exiști în viață mea!", a fost mesajul tânărului imediat când a văzut ce îi pregătise Cleopatra.

Cum s-au cunoscut Cleopatra Stratan si Edward Sanda

Citeste si: Exclusiv! Cleopatra Stratan credea că Edward Sanda este împreună cu Ioana Ignat: "Toată lumea a crezut asta și eu, la fel!" Când a început, de fapt, povestea de dragoste dintre cei doi artiști

Cei doi s-au cunoscut pentru prima data în urma cu câțiva ani pe când Cleopatra avea doar 15 ani.

Pentru ea a fost dragoste la prima vedere și recunoaște acest lucru deschis, lui Edward luandu-i ceva mai mult timp să realizeze că ea este dragostea vieții lui:" Eu m-am dus la studio la Randi că voiam să îmi facă piesa, dar nu știam că e la același studio și deja aflasem că el e acolo. Ne-am întâlnit în a șaptea zi și eram așa, mama, ce tare...am făcut cunoștință, eram o pitica. M-am îndrăgostit pe loc. A fost dragoste la prima vedere. Aveam 15 ani, eram mica, eram cu tata...Eu credea că Ioana și Edward sunt împreună. El, frumos, ea, frumoasa...", a declarat Cleopatra pentru emisiunea online Duet cu Alexandra de pe canalul The Exclusive.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.