Clientii unui hotel s-au dus la receptie si au spus ca simt un miros urat venind din una dintre camere. Mai multe menajere au intrat sa vada ce se intampla. Totul parea in regula, dar cand s-au uitat sub pat, au avut un soc!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:31

Cazul de mai jos a socat intreaga comunitate a unui oras din Mexic prin duritatea lui.

Totul a inceput dupa ce oaspetii unui hotel au reclamat in repetate randuri la receptie faptul ca un miros urat vine din interiorul unei camere. Personalul au trimis cateva menajere pentru a verifica problema, insa acestea nu au descoperit nimic iesit din comun.

Au aerisit foarte bine, au aspirat, au dat cu foarte mult odorizant, dupa care si-au reluat programul normal. Mirosul insa a persistat, iar pe masura ce zilele treceau, acesta devenea din ce in ce mai greu.

Atunci managerul hotelului a ordonat o verificare amanuntita a camerei. A avut un soc puternic in momentul in care, sub pat, a fost descoperit cadavrul unei femei, care era invelit in mai multi saci.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Politia a fost anuntata imediat, iar o ancheta a fost ulterior deschisa, pentru a se stabili ce s-a intamplat.

Din primele cercetari, victima, o femeie cu varsta intre 25 si 30 de ani, a murit prin sufocare.

Receptionistii isi amintesc ca aceasta a venit la hotel impreuna cu un barbat, insa acesta nu a fost surprins pe camerele de securitate, astfel ca oamenii legii nu au niciun indiciu referitor la el.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?