Clinică dentară care oferă de 25 de ani entuziasm și dăruire pentru pacienți

Author: Ana Filip
Actualizat: 01 apr 2024, 12:03

Se spune că zâmbetul este cartea noastră de vizită, și așa este. Însă, pentru a avea un zâmbet sănătos și frumos, găsirea unei clinici stomatologice de încredere este esențială.

Bucureștiul este un oraș foarte mare, iar clinicile dentare sunt numeroase. Să o găsești pe cea mai bună poate fi o adevărată provocare. Noi vrem să simplificăm totul, motiv pentru care îți recomandăm EXCEDENT.

De-a lungul celor peste 25 de ani de activitate, clinica EXCEDENT a fost mult mai mult decât un furnizor de servicii stomatologice. A fost un partener de încredere pentru toți pacienții, un loc unde profesionalismul și pasiunea s-au întâlnit mereu, iar rezultatele s-au văzut în zâmbetele finale ale pacienților.

EXCEDENT - Servicii de top

Clinica EXCEDENT este sinonimă cu serviciile de cea mai înaltă calitate, și cu o abordare completă în ceea ce privește îngrijirea orală. În cei peste 25 de ani de activitate a oferit o gamă completă de servicii, într-un mediu confortabil și relaxant.

La EXCEDENT vei putea opta pentru servicii de: implantologie, chirurgie dentară, estetică dentară, protetică dentară, ortodonție, parodontologie, profilaxie dentară, tratamentul cariilor, endodonție, estetică facială, dar și servicii de stomatologie pentru copii.

Toate aceste servicii sunt oferite la cele mai înalte standarde, cu ajutorul aparaturii moderne, de ultimă generație și respectând cu strictețe regulile de igienă și sterilizare.

EXCEDENT - Echipă dedicată

Sub conducerea doamnei doctor Mihaela Măgureanu, fondatoarea clinicii EXCEDENT, echipa de profesioniști face fericiți zilnic zeci de pacienți.

Clinica are medici dedicați pe o mulțime de specializări: Dr. Mihaela Măgureanu - Medic primar stomatologie generală, Dr. Elena Iatagan - Medic specialist ortodont, Dr. George Stuparu - Medic specialist chirurg OMF, Dr. Robert Kolumban - Medic specialist endodonție microscop, Dr. Ioana Stoia - Medic specialist parodontolog, Dr. Carla Tudor - Medic specialist protetică dentară, Dr. Amira Bashanfar - Medic stomatolog generalist, Dr. Andreea Ionescu - Medic stomatolog generalist, Dr. Paul Mircea - Medic specialist stomatologie generală Dr. Raluca Coroș - Medic specialist pedodont, master în Reabilitare Orala Estetică, Dr. Angelescu Petruț - Medic Specialist Ortodont, Dr. Matei Sorin Mihăiță - Medic specialist chirurgie dento-alveolara, Dr. Andra Angela - Medic primar generalist, competența pedodonție.

EXCEDENT are o echipă de medici dedicați, care își desfășoară activitatea cu pasiune și profesionalism, pentru a-ți oferi cea mai bună îngrijire posibilă, indiferent de nevoile pe care le ai.

EXCEDENT - Două sedii în București

Clinica este prezentă în două locații plasate în mod strategic, astfel încât să-ți ofere acces facil din orice zonă a capitalei.

  • EXCEDENT City

Situat în inima Bucureștiului, în zona Cotroceni, acest sediu te va întâmpina cu un spațiu elegant și modern, perfect adaptat nevoilor tale dentare. Cu acces facil și proximitate față de principalele artere rutiere și mijloace de transport în comun, acest loc îți oferă confort și comoditate pentru a efectua tratamentele stomatologice necesare.

  • EXCEDENT Aviației

Aflat într-o locație privilegiată, în zona Aviației, acest sediu îți oferă un mediu modern și relaxant, ideal pentru a te bucura de îngrijirea stomatologică de cea mai înaltă calitate. Cu facilități de parcare și acces ușor din diferite zone ale orașului, îți pune la dispoziție un punct de întâlnire convenabil pentru servicii stomatologice de top.

Indiferent de sediul ales, vei avea parte de aceeași calitate superioară a serviciilor stomatologice, la cele mai înalte standarde de siguranță și sterilizare și la o echipă dedicată de medici și personal medical.

Clinica EXCEDENT reprezintă un etalon al excelenței în îngrijirea orală, cu peste 25 de ani de experiență dedicată sănătății și frumuseții zâmbetului tău. Cu două sedii moderne și bine echipate în București și o echipă dedicată de medici și personal medical, EXCEDENT se angajează să ofere servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate, într-un mediu confortabil și prietenos.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.