Clinica vedetelor acum și în România

Author: Ana Filip
Actualizat: 23 iun 2022, 17:41

Veștile bune nu încetează să apară! Iată una pe care dorim să vi-o prezentăm astăzi: clinica Marhaba Aesthetic din București a fost inaugurată! Marhaba Aesthetic este clinica în care vei putea beneficia de acea aparatură ultra-performantă și de acea tehnologie de ultimă generație, și mai ales, unde vei putea afla recomandările celor mai buni medici din România, specializați în chirurgia estetică. Este bine de știut că, mai ales atunci când vorbim despre aceste intervenții, alegerea medicului are o însemnătate aparte.

Partea frumoasă? La Marhaba Aesthetic nu trebuie să ai această grijă, pentru că te vei afla pe mână celor mai buni specialiști din domeniu, care vor fi atenți la nevoile și dorințele tale! Și acesta este doar unul dintre multele motive pentru care ar trebui să-ți îndrepți atenția către această clinică. Prin intermediul tuturor investițiilor făcute, de peste 2 milioane de euro, această clinică reușește să se diferențieze de celelalte foarte ușor, datorită aparaturii de înaltă specialitate pe care o utilizează în intervențiile estetice, care ușurează întregul demers și care îți asigură ție rezultatele la care, poate, nici nu îndrăzneai să speri.

Marhaba Aesthetic se bucură de peste 12,000 pacienți fericiți, care au ieșit pe ușa acestei clinici mulțumiți de rezultatul obținut, indiferent de procedura pentru care au optat! Care sunt serviciile de care te poți bucura în cadrul acestei clinici? De la chirurgie estetică, proceduri non-invazive și până la chirurgie plastică și reconstructivă. Și ce este bine de știut este că această clinică, situată în zona de nord a Bucureștiului, promite o experiență plăcută fiecărei persoane, acces la cele mai bune tratamente, colaborare cu cei mai buni medici esteticieni.

Și nu în cele din urmă, este bine de menționat că această clinică asigură un spațiu ultra modern, care se bucură de acele dotări premium și care-i ajută pe clienți să simtă în adevăratul sens al cuvântului că se află unde trebuie și că au făcut cea mai bună alegere. Marhaba Aesthetic dorește ca fiecare client să se simtă ca ”acasă”, tocmai de aceea, la fiecare vizită pe care o vei realiza, te vei putea simți bine primit, fără îndoială.

În momentul actual, Marhaba Aesthetic a efectuat peste 4000 intervenții, și tocmai acest lucru le-ar putea da încredere oamenilor interesați să aducă o îmbunătățire aspectului lor și nu numai. Principiul de bază al întregului personal este acela conform căruia fiecare intervenție trebuie realizată responsabil, după un consult în prealabil. De aici putem înțelege de ce această clinică devine locul sigur în care te vei putea bucura de rezultatele mult dorite.

Un lucru și mai important este că, Marhaba Aesthetic nu asigură doar acei medici de renume național și internațional, ci o întreagă echipă specializată, care este pregătită pentru orice situație și care te va ajuta să iei acele decizii care ți se potrivesc. Colaborarea cu această clinică medicală va fi una plăcută, tocmai prin prisma atitudinii pe care o vei regăsi la fiecare pas, prin prisma atmosferei și locului care te va face să te simți mereu bine primit.

”Marhaba Aesthetic înseamnă medici specialiști în chirurgie plastică care îți pun la dispoziție întreaga la experiență în așa fel încât tu să te transformi într-un pacient fericit, încântat de tot ceea ce vede mai apoi în fața oglinzii. Intervențiile noastre nu sunt standardizate, ci aplicăm fiecărui pacient în parte acea soluție de tratament personalizată pentru a corecta micile imperfecțiuni”, este ceea ce ne transmite șeful clinicii

Servicii de înaltă calitate, soluții potrivite pentru a ajute la rezultatele dorite, aparatură de ultimă tehnologie, medici cu renume național și internațional, care au o experiență și o carieră demnă de apreciere și un spațiu cu dotări premium – acestea sunt doar câteva dintre promisiunile pe care Marhaba Aesthetic le face.

Top 10 proceduri  efectuate la Marhaba Aesthetic:

1-implant mamar

2-mastopexie cu implant mamar

3-abdominoplastie

4-liposuctie vasser pro hd 360

5-blefaroplastie

6-rinoplastie cu deviatie de sept

7-lifting facial

8-augmentare buze russian lips/candy lips/butterfly lips

9-estompare ridurile

10-dermapen/mezoterapie/terapie vampir/peeling chimic

-Despre doctor Radu Despa este cel mai bun doctor estetician?

Dr.Radu Despa este unul din medici clinicii Marhaba Aesthetic, a reușit să devină unul dintre cei mai buni medici de chirurgie estetică și reconstructivă din țară.

Anii de experiență în chirurgia plastică și reconstructivă, specializările medicale, dar și orele petrecute în gardă în cadrul spitatelor Floreasca, Elias, ba chiar și în cadrul spitalului de Arși – toate acestea l-au transformat într-un medic dedicat 100% profesiei sale, găsind soluția pentru cazuri complexe, ce presupuneau numeroase abilități medicale.

Dr. Radu Despa este medic chirurg estetician, cu perfecționări în Statele Unite ale Americii, Coreea și Geneva, locuri de unde a „împrumutat” cele mai noi tehnici medicale, pe care le-a pus în practică pe pacienții din România, reușind astfel să obțină cele mai multe performanțe medicale.

 

 


Ultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 20 septembrie 2024. Urmărește episodul 54 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.