Clipe de cosmar in Centrul Vechi al Capitalei! A injunghiat un om sub ochii a zeci de martori

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:44

Dupa trei zile de la atacul cumplit, tanarul care a lovit cu cutitul un barbat in Centrul Vechi al Capitalei si prietenul sau care a participat la incaierare au fost identificati de oamenii legii.

Sunt scene desprinse parca dintr un film de actiune- un om este injunghiat in plina strada chiar in fata camerelor de supraveghere ale Politiei Locale si mai grav, sub ochii budyguarzilor care asista pasivi la momentele de groaza.

Totul se petrece in doar un minut. Tanarul imbracat cu geaca maro este atacat cu cutitul, batut mar de mai multi indivizi si lasat aproape fara suflare, intr-o balta de sange.

Nimeni nu stie inca cine sunt atacatorii sai. Martorii se tem pentru viata lor asa ca prefera sa nu scoata o vorba despre ceea ce au vazut.

O femeie ar fi fost motivul pentru care un om e acum la un pas de moarte. Imbracata intr-o rochita vaporoase, tanara ar fi atras privirile  indiscrete ale victimei si de aici scandalul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

A lovit cu bestialitate fara sa se gandeasca ca il poate omori.

Asta povestesc martorii despre cel care s-a napustit cu un cutit asupra barbatului de 36 de ani.

Barbatul a fost transportat de urgenta la spital in stare critica. Medicii au reusit sa il stabilizeze, insa sunt in continuare rezervati. In tot acest timp agresorii circula liberi, pe strazi.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.