Clipe de COSMAR pentru Enrique Iglesias! Starul s-a ales cu degetele TAIATE la un concert in Mexic. E incredibil de a facut cu mana insangerata

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 sep 2020, 07:35

Accidentul a avut loc pe scena, in momentul in care Iglesias a incercat sa prinda o drona care ii filma concertul din Tijuana, Mexic.

Un purtator de cuvant al cantaretului a declarat ca acesta a primit primul ajutor in culise si a fost sfatuit sa puna punct concertului, dar a insistat sa cante pentru inca 30 de minute.

"In timpul spectacolelor, o drona este folosita pentru a filma multimea si, in unele seri, Enrique prinde drona pentru a le oferi spectatorilor o perspectiva de pe scena. Ceva nu a functionat si a avut loc accidentul",

au spus intr-un comunicat reprezentantii artistului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Enrique a continuat sa cante, chiar daca degetele ii sangerau.

in imaginile capturate de spectatori se poate observa cum, pe tricoul alb al artistului, acesta a desenat o inima cu sangele sau.

Dupa concert, Enrique a fost transportat de urgenta la un spital din Los Angeles iar acum este in afara oricarui pericol.