Clipe de coșmar pentru Marinel! „E la urgențe, are probleme”. Ce a pățit fostul concurent de la „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita

Ce i s-a întâmplat lui Marinel de la „Casa iubirii”

Sursa: Facebook Marinel Hotca

Marinel, unul dintre foștii concurenți din sezonul 2 al emisiunii „Casa iubirii” a dezvăluit, recent, în cadrul emisiunii „Culisele iubirii”, că a ajuns la spital cu tatăl lui.

În interviul oferit Biancăi Comănici, la „Culisele iubirii”, Marinel a vorbit, printre altele, despre starea de sănătate a tatălui său, care a început să se agraveze considerabil.

Ce a pățit tatăl lui Marinel

Fostul concurent de la „Casa iubirii” a explicat că tatăl lui a început, brusc, să se simtă foarte rău, așa că l-a dus imediat la spital.

Momentan, acesta nu știe exact ce afecțiune are bărbatul, întrucât așteaptă diagnosticul medicilor, însă bănuiește că ar fi vorba despre niște probleme gastrice.

„Tata e la urgențe, are probleme, probabil e mai sensibil la stomac și pentru siguranța lui am zis să ne facem puțin timp și să verificăm unele treburi. Probabil are ceva probleme cu stomacul. Deocamdată nu știu, pentru că nu a venit, vom vedea după aceea”,  a

declarat Marinel.

Citește și: Marinel de la „Casa iubirii”, adevărul despre relația dintre el și Lorena: „Dacă o voiam, puteam să o am”

În prezent, tânărul trăiește alături de părinții lui, în Satu Mare, cărora dorește să le fie alături. Deși, inițial, Marinel activa în domeniul muzical, acum acesta are cu totul alte preocupări: „Momentan, muzica am lăsat-o puțin de-o parte, pentru că sunt foarte implicat în agricultură.

(...) Dar după ce termin toată chestia asta o să mă axez din nou pe muzică”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marinel a vorbit despre iubita lui, Camelia

În cadrul emisiunii „Culisele iubirii”, fostul concurent a vorbit și despre actuala lui iubită, cu care a preferat să nu se afișeze o perioadă, pentru ca relația lor să nu aibă de suferit din cauza celebrității lui. În timp ce discuta cu Bianca Comănici, lui Marinel a dezvăluit unele detalii despre fata pe care o iubește și, de asemenea, a enumerat câteva dintre calitățile ei.

„Am ținut-o ascunsă pentru că mi-am luat mult hate. M-au înjurat unii că o aveam dinainte, ceea ce nu este adevărat. Ea nu este o fată care ar accepta așa ceva. E geloasă, mai geloasă decât mine. Eu am fost gelos când mi-a spus de un fost de al ei. O cheamă Camelia și e designer vestimentar, mergem la evenimente împreună.

Citește și: „Sunt femei care acceptă acest lucru” Marinel de la „Casa Iubirii”, adevărul despre iubita sa. Care este motivul pentru care a ținut-o ascunsă

Cel mai mult îmi place la ea gândirea ei și felul cum arată, e o fată harnică, muncitoare. Are respect față de mine și eu față de ea. E acel ceva pe care l-am căutat și uite că l-am găsit după 6-7 ani”,  a explicat tânărul.