Clipe de coșmar pentru o familie din Călărași: Mama și-a găsit fiica fără suflare în baia propriei case! Posibila cauză a decesului este de-a dreptul șocantă

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 06 mar 2024, 16:05

Medicii nu au mai putut face nimic pentru tânără

Sursa: Unsplash

O familie din Călărași trece, în aceste momente, printr-o dramă cumplită după ce și-a găsit fiica, de doar 14 ani, moartă în baie, din cauza unei posibile scurgeri de gaze.

O familie din Călărași este în stare de șoc, după ce și-a găsit fata, în vârstă de 14 ani, întinsă fără suflare în baie. Teribila descoperire a fost făcută chiar de către mama tinerei.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit chiar de către mama ei

Conform informațiilor transmise de calarasipress.ro, tragedia a avut loc în noaptea dintre 5 și 6 martie, în timp ce adolescenta se afla în baie pentru a-și face duș.

Primele ipoteze apărute în cazul decesului său sunt în strânsă legătură cu o posibilă defecțiune a instalației de apă caldă, care era conectată la o sursă de gaz.

Din cauza respectivei defecțiuni, baia s-ar fi umplut rapid cu monoxid de carbon, ceea ce a dus la intoxicarea fetei. Având în vedere că acest gaz este unul deosebit de periculos, odată cu inhalarea acestuia, minora și-ar fi pierdut cunoștința în doar câteva minute, decedând ulterior.

Observând că adolescenta stătea foarte mult în baie, mama ei a încercat, cu disperare, să deschidă ușa pentru a vedea ce se întâmplă cu ea, dar în zadar. După mai multe încercări eșuate de a pătrunde în încăpere, părinții au fost nevoiți ca, într-un final, să spargă ușa pentru a ajunge la fiica lor, pe care au găsit-o fără suflare.

Citește și: Gest extrem din partea unei tinere din Călărași! Aceasta a încercat să-și pună capăt zilelor chiar în liceul la care învață

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Ce a descoperit echipajul de pe ambulanță 

Ulterior tulburătoarei descoperiri, aceștia au sunat imediat la numărul unic de urgență 112 pentru a cere ajutor. După apel, echipajele de salvare s-au prezentat imediat la fața locului, însă, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe tânără.

„În cursul nopții trecute echipajul tip C, cu medic, al Serviciului de Ambulanță Călărași, a fost solicitat să intervină în municipiul Călărași, la o pacientă în vârstă de 14 ani, găsită de familie în stop cardio-respirator în baie.

Persoana era intrată în baie să facă duș, nu a mai dat semne de viață, familia s-a îngrijorat, s-a dus la ușă, ușa era blocată, a trebuit deblocată și abia, ulterior, au constatat decesul acesteia și au anunțat ambulanța. Colegii mei au ajuns, dar nu au putut să mai facă nimic, deoarece trecuse foarte mult timp de când victima era în șoc cardio-respirator”,  transmite

SAJ Călărași, potrivit sursei citate.

Citește și: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Virgil Chirică! Milionarul plănuise totul! Cum a decurs filmul morții sale

În urma acestei tragedii, poliția a deschis o anchetă pentru a stabili, cu exactitate, circumstanțele în care a survenit decesul adolescentei. Însă, conform primelor controale, făcute cu detectoare speciale de gaze, s-au descoperit, într-adevăr, scurgeri de la un boiler instalat în locuință.

„Cauza decesului a fost stabilită la intrarea echipajului în locație, noi avem niște detectoare de monoxid de carbon, atașate monitorului, care au început să sune imediat când au intrat cu aparatul. Deci tânăra a fost intoxicată cu monoxid de carbon de la un instant montat în aceeași încăpere unde se afla”,  au adăugat reprezentanții SAJ.