Clipe de cosmar s-au derulat aseara pe malul raului Siret! Un tata s-a aruncat in apa pentru a-si salva copilul de la inec

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 10:01

Si nu orice tata, ci chiar seful Serviciului de Interventii Speciale din Vrancea. Comisarul n-a stat nicio clipa pe ganduri cand si-a vazut fata in dificultate.

Comisarul n-a stat nicio clipa pe ganduri cand si-a vazut fata in dificultate. S-a bazat pe pregatirea de specialitate pe care o avea si a reusit sa o scoata la mal. Din pacate, el nu a mai reusit sa ajunga pe uscat.

Barbatul de 54 de ani avea o conditie fizica de invidiat. Era cunoscut ca unul dintre cei mai puternici politisti din regiune, nu degeaba era si seful Detasamentului de „Mascati” Vrancea.

Dar nici chiar el nu a putut face fata puterii raului Siret.

Aseara, comisarul impreuna cu familia si cu cativa prieteni, se aflau la picnic pe malul raului. Ziua calduroasa ii scosese pe toti din casa la o racoreala binemeritata. La un moment dat, fiica cea mica a barbatului a intrat in apa. Insa, tanara de 24 de ani nu stia sa inoate si curentii aproape ca au tras-o in larg.
Panicata, fata a inceput sa strige dupa ajutor, iar tatal ei nu a stat nicio clipa pe ganduri.  Martorii povestesc ingroziti cum totul s-a derulat in doar cateva minute.


Barbatul a reusit sa-si salveze copila, insa nu a mai avut putere sa se elibereze din curentii inselatori. Oamenii care priveau de pe mal au vazut terifiati cum omul este tras sub apa. In stare de soc, familia a privit intreaga scena de pe mal.

Toate autoritatile au fost alertate iar cautarile barbatului au inceput aproape imediat. Insa, au fost ingreunate de conditiile in care s-au desfasurat.

Odata cu lasarea noptii, autoritatile au suspendat cautarea in apa si au continuat-o doar pe cea pe uscat.
Cu ochii in lacrimi, coordonatorul actiunilor de cautare a comisarului sef este si el socat de ceea ce s-a intamplat.

Tomita Lazar era cunoscut de toata lumea ca un adevarat profesionat in domeniu.
Marturie stau numeroasele distinctii si premii primite de-a lungul timpului. Avea o viata personala implinita si in doua saptamani se pregatea sa devina socru mic: fiica lui cea mare urma sa se marite. Acum insa, toata familia asteapta cu sufletul la gura ca trupul barbatului sa fie scos din apele Siretului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”