Clipe de GROAZA intr-un zgarie nori. Podeaua de sticla a unui balcon s-a crapat in timp ce mai multi oameni incercau sa admire privelistea

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 23:55

Au fugit mancand pamantul! Mai multe persoane incercau sa admire privelistea uimitoare dintr-un balcon din sticla, la etajul 103 al unui zgarie nori.

Constructorii unui zgarie nori din Chicago au proiectat cladirea cu niste balcoane inchise, complet din sticla care se si inclina la 360 de grade ca sa ofere o priveliste senzationala vizitatorilor. Cabinele din sticla sunt vizitate zilnic de catre sute de turisti, atat localnici, persoane care lucreaza sau locuiesc in cladire, dar si straini, toti atrasi de uimitoarele balcoane din care pot admira metropola americana.

Zilele trecute, insa, vizitatorii dintr-o cabina au auzit un zgomot ca si cum sticla s-ar crapa.

Nu a fost doar o iluzie sau sunet distorsionat, ci podeaua de sticla a balconului chiar incepuse sa se crape. Oamenii au luat-o la fuga disperati. Alejandro Garibay, una dintre persoanele care se afla la fata locului in acele clipe de groaza a povestit pentru Huffington Post." Puteam sa cad, podeaua de sticla putea sa crape pur si simplu. Eu si prietenii mei ne-am zis ca sticla va ceda".

Din fericire, nu s-au inrgistrat victime, iar reprezentantii cladirii au declarat ca podeaua a fost inlocuita cu un material mai rezistent. "Am inchis cabinele temporar pentru a face o inspectie", au declarat reprezentantii imobilului.




Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.