Clipe de groaza la statia de metrou din Piata Romana. Sute de persoane au fost evacuate, dupa ce un fum gros si inecacios a cuprins galeriile

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:36

Pret de cateva ore, s-a instaurat panica. Doua persoane au fost trasportate de urgenta la spital.

Ora 15, Piata Romana. Se dezlantuie infernul! Din galeriile de metrou iese un fum negru si innecacios. Se instaureaza panica. In subteran este bezna totala. Curentul electric a fost taiat. Sute de oameni sunt evacuati. Oamenii au luat-o la fuga pe scari. Nu se mai vedea nimic. Groaza ca o tragedie s-a intamplat, i-a coplesit.

Un tablou electric a ars cu flacara deschisa, pe peron. In momentul izbucnirii incendiului sute de oameni erau in statie.

Martorii spun ca nu s-a mai tinut cont de nimic. S-au calcat in picioare, pana la suprafata.

2 persoane au fost trasportate de urgenta la spital, dupa ce au inhalat fumul gros. Niciuna dintre ele nu este in stare grava.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A fost o mobilizare de

forte impresionanta, atat a salvatorilor cat si a oamenilor. Acum nu o minune a facut ca nimeni sa nu fie grav ranit, ci noi! Am demonstrat cu totii cat de uniti suntem, in astfel de situatii.

Peste 70 de pompieri cu 20 autospeciale au fost alertati sa intervina pentru lichidarea unui incendiu la statia de...

Posted by ISU Bucuresti-Ilfov on  12 Aprilie 2016

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.