Clipe de groaza pentru Bahar: Nuran a disparut! Ates urmeaza sa devina tata pentru a doua oara! Diseara, de la ora 20.00, la Kanal D, un nou episod al celebrului serial

Autor: B.M.
Actualizat: 11 aug 2017, 09:30

Lucrurile devin tot mai dramatice in serialul „Bahar: Viata furata”, care se difuzeaza diseara, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

Dupa ce primeste acordul lui Efsun de a ramane langa fiica ei peste noapte, Bahar este cea mai fericita femeie. Numai ca fericirea ei dureaza putin pentru ca dimineata, Bahar vede ca toti toti cei din casa au disparut, iar Nuran nu este de gasit.

Bahar afla ca Efsun a fugit cu Nuran in Romania, acolo unde planuieste sa ramana alaturi de sotul ei, Arda. Bahar este disperata! Ates il suna pe procurorul Murat, care alerteaza Garda de Coasta pentru a-si gasi copilul.

Incepe o urmarire teribila. O veste neasteptata, venita de la Bahar surprinde pe toata lumea. Ates urmeaza sa devina tata pentru a doua oara. De dragul fetitei ei, Bahar va face o intelegere cu Efsun.

In viata Hulyei se produc cateva evenimente. Aflata in casa viitorului sot, Hulya da nas in nas cu fosta iubita a acestuia, Nilgun. Relatia dintre Kenan si Hulya este pusa din nou la grea incercare.

Nu rata un nou episod al serialului „Bahar: Viata furata”, care se va difuza de la ora 20.00, la Kanal D.