Clipe de groaza pentru localnicii unui cartier de lux din New York! Doua cladiri s-au prabusit, iar alte doua au fost grav avariate

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:07

12 oameni au ajuns la spital in urma unei explozii puternice care s-a produs in Manhattan. Totul a inceput in jurul orei trei dupa-amiaza.

Oamenii au auzit o bubuitura puternica si imediat dupa aceea au vazut si flacarile. In doar cateva secunde, focul a cuprins intreaga cladire. Pompierii ajunsi la fata locului si-au riscat viata pentru a intra in cladire, in cautarea victimelor.

Au avut mare noroc. Constructia le-ar fi putut deveni mormant, pentru ca la nici cateva minute dupa iesirea lor, blocul s-a prabusit partial. Blocul de 5 etaje adaposteste 26 de apartamente si este asezat intr-o zona luxoasa a New Yorkului, in partea de est a cartierul Manhattan.

In momentul exploziei, din cauza suflului puternic al deflagratiei, o alta cladire s-a daramat. In vecinatate, se aflau alte constructii de apartamente, precum si mai multe restaurante. Pompierii au o singura banuiala asupra motivelor tragediei.

Din cele 12 persoane ranite, 3 se afla in stare foarte critica iar medicii fac eforturi pentru a le salva viata. Politia si pompierii au demarat de urgenta o ancheta, pentru a afla daca a fost vorba de vreo defectiune la reteaua de gaze sau de o greseala umana.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

##VIDEO135121##

 

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?