Clipe de groază pentru o mămică după ce a descoperit o gaură suspectă în gura bebelușului ei! Ce au descoperit medicii?

Autor: Elena Padure
Actualizat: 24 iul 2022, 20:45
O tanara britanica a descoperit cu groaza ceea ce credea ca este o gaura in gura bebelusului ei

O britanică și-a dus bebelușul de urgență după ce a descoperit o gaură în gura acestuia. Medicii au fost surprinși de ce au descoperit.

O tânără din Marea Britanie, în vârstă de 24 de ani, a trăit clipe cumplite după ce, în timp ce îi schimba scutecul bebelușului ei Harvey, în vârstă de 10 luni, a descoperit un cerc întunecat pe cerul gurii. Becky Stiles și l-a dus de urgenţă pe micuț la spitalul Colchester.

Ce era, de fapt, gaura din gura bebelușului

Înainte de a intra în spital, un medic care avea o lanternă şi a văzut ce e acolo a dezvăluit că era doar un sticker. Becky a împărtăşit experiența stânjenitoare pe rețele de socializare,  ca un avertisment către alți părinți. 

„Am sunat-o pe mama care mi-a spus să telefonez la 112 și, în timp ce așteptam să răspundă cineva, tata mi-a spus să-l duc direct la spital.

Așa că i-am lăsat pe ceilalţi doi copii la bunici și am făcut doar 30 de minute cu mașina până la cel mai apropiat spital.

Becky, care este mama a trei copiii a adăugat: „Îmi sunasem toți membrii familiei pentru a-i anunța și le-am trimis fotografia. Am telefonat și familiei tatălui lui Harvey ca să le spun și lor de problemă. În așteptarea, la ușa principală a spitalului, îi explic unui străin care făcea cu mâna și vorbea cu Harvey.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Darya, fetița care la 13 ani a rămas însărcinată cu un băiețel de 10 ani, este gravidă pentru a doua oară: ''Ne-am protejat!”

„O asistentă mi-a spus să-mi iau doar lanterna și să arunc o privire. După aproximativ 30 de secunde de căutare, ea a spus„ Asta e un autocolant ”. Eu fiind o idiotă, îi spuneam„ Nu arată că este o gaură ”.

„Ea și-a băgat degetul în gură și l-a agățat. Am râs, tremuram și a fost atât de jenat.”, mai spus tânăra, potrivit  Mirror.

„În mașină a trebuit să îmi calc pe mândrie și mai mult decât atât, să apelez toate persoanele din familie pentru a anunța că Harvey nu are, de fapt, o gaură în gură şi că a fost o încurcătură teribilă. Micuţului îi plac autocolantele”, a adăugat femeia, potrivit romaniatv.net.

Citeste si: De ce le place copiilor sa citeasca si sa reciteasca aceleasi povesti

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.