Clipe de panică pentru o bătrână din Mehedinți, după ce cățelul ei a căzut într-o fântână. Misiunea i-a emoționat pe pompieri

Author: Diana Tilă
Actualizat: 07 nov 2023, 04:45

Pompierii mehedințeni au salvat un câine, căzut într-o fântână adâncă de 13 metri. 

Sursa: Facebook ISU Mehedinți

Pompierii au reușit să salveze un cățel care a căzut într-o fântână adâncă de circa 13 metri.

Pompierii mehedințeni a u avut parte de o misiune emoționantă luni, 6 februarie, în localitatea Valea Bună, comuna Voloiac. Salvatorii au fost chemați de o bătrânică să intervină după ce un cățel a căzut într-o fântână adâncă de circa 13 metri.

Citește și: Pompierii au reușit să salveze un bărbat în vârstă de 66 de ani, căzut într-o fântână adâncă de 5 metri. Totul s-a întâmplat în județul Neamț

Clipe de panică pentru o bătrână din Mehedinți, după ce cățelul ei a căzut într-o fântână. Misiunea i-a emoționat pe pompieri

Femeia a intrat în panică atunci când a văzut că patrupedul ei a căzut într-o fântână, astfel a sunat imediat la 112. La fața locului s-au deplasat pompierii, care au reușit să salveze cățelușa din apa de trei metri.

Câinele bătrânei s-a urcat pe capacul unei fântâni, să stea la soare. Însă, din cauza uzurii, capacul s-a rupt, iar patrupedul a căzut în apa de trei metri. Bătrâna a văzut la timp și i-a aruncat o scară, care a ajutat-o pe cățelușă să se mențină în viață până când au ajuns pompierii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Un copil de 13 ani a fost sfâșiat de câini în Teleorman. Scenele cumplite s-au derulat sub privirile îngrozite ale vecinilor, care nu au intervenit: ”Nu m-au luat vecinii, tati. Am fugit, am strigat"

Pompierii au scos cățelușa în cel mai scurt timp din apă. Îmbrățișarea puternică și bucuria de pe chipul bătrânei au transmis emoție în rândul salvatorilor, 

"Luni după-amiază, o bătrână din localitatea Valea Bună, comuna Voloiac, a solicitat sprijinul salvatorilor mehedințeni după ce patrupedul acesteia a căzut într-o fântână. Cățelușa a vrut să profite la maxim de razele soarelui și a ales să urce pe capacul unei fântâni. Aflându-se într-o stare avansată de uzură, capacul a cedat sub greutatea necuvântătoarei și aceasta a căzut în fântâna adâncă de circa 13 metri.

Stăpâna a văzut-o la timp și a încercat să o salveze aruncându-i o scară de aluminiu, care a ajutat-o să se mențină în viață până la sosirea pompierilor, apa având o adâncime de circa trei metri.

Salvatorii au acționat cu cordițe de salvare și, în cel mai scurt timp, au reușit să extragă cățelușa în siguranță. Îmbrățișarea puternică și bucuria de pe chipul bătrânei au transmis emoție în rândul salvatorilor, care au conștientizat încă o dată importanța atașamentului.

Deși pentru unii necuvântătoarele sunt simple animale, pentru alții reprezintă: un prieten, un confident, un medicament, iar pentru pompieri suflete ce trebuie salvate",  au transmis reprezentanții ISU Mehedinți.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.