Clipe dificile si sperante naruite pentru concurentii Puterea dragostei. Schimbari incredibile in competitie

Autor: L.S.
Actualizat: 29 mar 2020, 20:00

Schimbari importante in casa dragostei! Ce va fi diferit de acum inainte la Puterea dragostei? Andreea Mantea a facut anuntul

Andreea Mantea a anunta schimbari majore in competitia Putetea dragostei si i-a informat pe concurenti ca daca nu sunt de acord cu noile reguli sunt liberi sa plece.

Iata anuntul:

" De astazi, competitia isi va inchide portile! In acest sezon nu mai intra alti concurenti. Exceptie fac cele doua persoane care sunt in asteptare din cauza situatiei dificile prin care trece intreaga omenire si a celor care vor fi eliminati.

Practic, fiecare dintre voi are sansa de a ajunge in marea finala. In acesata perioada critica eliinarile se vor face altfel. Cei care vor primi nominalizari nu vor fi eliminati, ci vor primi o banderola rosie. Cine primeste trei banderole rosii va fi eliminat. Livian nu isi protejeaza casa.", a anunta Andreea Mantea.

Roxana si Catalin sunt primii concurenti din casa dragostei care au primit cate o banderola rosie.

Ei sunt obligati sa le poarte la fiecare gala.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arata femeia pentru care Sergiu a mers calare 40 de kilometri. Cei doi abia au devenit parinti! Avem imagini cu tanara

Citeste si: Raluca Munte, aparitie inedita, la cumparaturi! Iata cum a ales fosta concurenta de la "Puterea dragostei" sa se protejeze de coronavirus si ce sfaturi le-a transmis sustinatorilor ei!

Citeste si: Denisa, iubita lui Iancu, schimbare radicala de look! Iata cum arata acum fost concurenta de la "Puterea dragostei"

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.