Clipe dramatice pentru unul dintre cei mai cunoscuti actori din Turcia! Tanarul si-a pierdut tatal si sufera cumplit!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 05 oct 2021, 13:52

Boran Kuzum, un actor complet

Sursa: Instagram

Unul dintre cei mai admirati actori turci este in doliu si trece prin cea mai dificila perioada a vietii sale.

Celebrul Boran Kuzum, unul dintre cei mai apreciati actori din breasla tanara, trece prin cea mai neagra perioada a vietii sale, deoarece luna trecut si-a pierdut tatal, pe care l-a considerat cel mai mare sprijin al sau. Bora Kuzum a fost de profesie functionar public si l-a ajutat si spijinit pe fiul lui in tot ceea ce acesta a realizat in actorie pana acum. Luna trecuta, tanarul Boran a trait cele mai grele clipe din viata sa, cand a constientizat ca si-a pirdut definitiv parintele.

Publicul din Romania l-a cunoscut si indragit pe talentatul actor Boran Kuzum, in distributia serialului de exceptie, "Patria mea esti tu", in care acesta a interpretat rolul sublocotenentului Leon si in productia "Kosem", unde acesta a jucat rolul Printului Mustafa. 

Clipe dramatice pentru Boran Kuzum, unul dintre cei mai apreciati actori din Turcia!

Pe 2 octombrie, celebrul actor Boran Kuzum a implinit frumoasa varsta de 28 de ani si a retrait aceleasi clipe uriase de tristete mai mult ca oricand deoarece a fost prima sa aniversare

fara tatal lui, cel mai important om din viata sa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Indragitul actor a publicat un mesaj tulburator pe contul lui de socializare, chiar in ziua in care a implinit 28 de ani.

Actorul a scris cateva randuri emotionante, in semn de multumire, dedicate tatalui sau, care il va veghea si ii va calauzi pasii de acum din ceruri. Postarea actorului a primit peste 115.000 de aprecieri de la urmaritorii sai din mediul online. 

Citeste si: Leon din "Patria mea esti tu", pictorial incendiar! Cum l-a schimbat succesul! Iata ce aparitie spectaculoasa a avut carismaticul Boran Kuzum, in revista "Vogue Turcia"!

"Va mulțumesc tuturor pentru urările de ziua mea de naștere! De asemenea, vreau să-i mulțumesc tatălui meu prin intermediul vostru, la prima mea aniversare fără el!
Sunt recunoscător pentru ceea ce am trăit și ceea ce mi-a oferit, pentru că el a jucat un rol important in crearea persoanei care sunt astazi, pentru că m-a învățat să trăim viața frumos și cu sens, pentru că m-a învățat să echilibrez onestitatea cu bunătatea și ca am pus bunatatea persoanei mai presus de orice! Mulțumesc!", a

scris Boran Kuzum, pe contul lui de socializare, potrivit gecce.com.tr

Citeste si: Doi actori celebri din Turcia si-au spus adio dupa ce au trait o frumoasa poveste de dragoste si acum sunt nevoiti sa joace din nou impreuna intr-un serial! Iata cine sunt cei doi fosti iubiti care s-au regasit pe platourile de filmare!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.