Clipe grele in familia regretatei Madalina Manole! Tatal acesteia ar fi intubat, dupa ce s-a infectat cu coronavirus

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 18 iul 2022, 11:20

Familia regretatei Madalina Manole trece prin clipe grele, dupa ce tatal cantaretei s-a imbolnavit de coronavirus, iar starea lui de sanatate s-a agravat.

Fiul lui Ion Manole a facut declaratii in ce priveste starea de sanatate a tatalui sau. In prezent, tatal Madalinei Manole  se afla la sectia de Terapie Intensiva a spitalului din Ploiesti si este intubat si monitorizat. Ion Manole este conectat la aparate si respira doar cu ajutorul acestora, dupa cum a spus fiul acestuia.

Barbatul a ajuns la spital in urma cu doua zile, dupa ce s-a simtit foarte rau, fiind infectat cu coronavirus.

Specialistii de la spitalul din Ploiesti au propus ca tatal Madalinei Manole sa fie transferat la o unitate medicala din Focsani pentru ca nu erau paturi libere la Terapie Intensiva, unde Ion Manole ar fi avut nevoie sa fie tratat. Familia s-a opus transferului si s-a decis sa se astepte eliberarea unui pat ATI, in spitalul din Ploiesti.

Citeste si: Lacrimi si durere in casa Madalinei Manole! Din pacate, inima i s-a oprit

Citeste si: S-a aflat motivul sinuciderii Madalinei Manole! Dezvaluiri tulburatoare despre artista, nu s-au stiut aceste lucruri pana acum

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fratele Madalinei Manole, infectat si el cu coronavirus

" Cand am iesit, nu l-am gasit bine pe tata deloc. Cu glicemie foarte mare, nu mai avea medicatie. Eu cat am stat in spital, familia nu a avut dreptul sa vina sa il vada. Nu avea niciun simptom de COVID, nu a facut febra, nu tusea, nu respira greu. El nu a luat contact cu nimeni, nici cu mine dinainte sa fie depistat pozitiv.

Nu am luat eu legatura cu spitalul din Focsani, cei de aici au sunat la distributie. Iar cei de aici le-au zis ca este un loc liber. E foarte greu. Sper sa nu se agraveze starea lui de sanatate, dar deocamdata mi s-a spus ca este destul de bine, dar ii trebuie de urgenta Terapie Intensiva. Iar dansii de la Spitalul judetean au zis sa mai asteptam putin.

(…). Ieri dimineata (n.r.: miercuri dimineata) a aflat, cand l-am dus cu salvarea de urgenta. Eu am iesit din spital vinerea trecuta, dupa ce am stat 12 zile cu o forma mai usoara de COVID. Mi-e teama pentru ca am vazut ce se intampla cu oameni de varsta lui, dar stiu ca este puternic si va depasi faza asta. Ma gandesc la cei care mi-au bagat sora in groapa, care au bagat-o si pe mama si care vor sa il bage si pe el si s-ar bucura.
Dar nu mor caii, cand vor cainii”
, a povestit Marian Manole in cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Citeste si: Oana Roman, mesaj în lacrimi pentru Adelina Pestrițu! Vedeta se lupta cu virusul SARS-CoV-2

Citeste si: Mario Fresh a ajuns de urgență la spital! Totul s-a întâmplat în timpul vacanței în Grecia