Clipe grele pentru Florin Salam! Cântărețul a făcut anunțul din fața spitalului: "Pur și simplu, suntem disperați..."

Autor: Amalia Georgescu

Clipe grele pentru Florin Salam. Cântărețul a fost nevoit să cheme toate televiziunile în fața spitalului "Matei Balș" din Capitală. Ce s-a întâmplat?

Clipe grele pentru Florin Salam.  Artistul și familia acestuia așteaptă vești despre starea de sănătate a fratelui manelistului, internat în Spitalul "Matei Balş" după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.

Citeste si: Florin Salam a ajuns la SPITAL dupa priveghiul lui Emi Pian! Ce se intampla in aceste momente cu manelistul

Clipe grele pentru Florin Salam! Cântărețul a făcut anunțul din fața spitalului:" Pur și simplu, suntem disperați..." 

Florin Salam și familia acestuia fac acuzații grave. Mai exact, Florin Salam a povestit că medicii refuză să îi comunice informații referitoare la starea de sănătate a fratelui său și, mai mult decât atât, o parte dintre angajații spitalului chiar i-ar fi adresat remarci rasiste. Din acest motiv, Florin Salam a chemat televiziunile în fața spitalului, încercând să își facă dreptate.

"Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui. Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră."

, a spus Florin Salam, potrivit libertatea.ro 

Mai mult, sora lui Florin Salam a dezvăluit că deși a reușit să vorbească cu medicul Streinu Cercel, acesta a refuzat să le ofere detalii despre starea pacientului: "Am făcut rost de numărul domnului Cercel. Domnul Streinu Cercel, întrebat dacă e adevărat că i-au cedat rinichii, ficatul, ne-a spus: "Și ce puteți face voi?!". 

După valul de acuzații, reprezentanții spitalului "Matei Balș" au negat că ar fi refuzat să ofere informații cu privire la starea pacientului.

"Poziția spitalului este următoarea: dincolo de starea foarte gravă a pacientului care nu face obiectul discuției de la televizor, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent, un medic din colectivul Secției de Terapie Intensivă s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat starea în care se află, procedurile care i se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire.

Prin urmare, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent despre starea pacientului", a declarat Cătălin Apostolescu, purtătorul de cuvânt al Institutului “Matei Balș” din Capitală.

Citeste si: Florin Salam si Nutu Camataru, impreuna la mare! Imaginile verii de pe litoralul romanesc FOTO

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Florin Salam a fost amendat la priveghiul lui Emi Pian. Marcel Vela a spus la tv

Florin Salam a fost amendat de Politie, la priveghiul lui Emi Pian, unde s-au adunat sute de persoane care l-au jelit pe interlop.

Manelistul a cantat la capataiul liderului clanului Duduianu, inconjurat de zeci de oameni. Nimeni nu a purtat masca de protectie, iar de distantare sociala nici nu a putut fi vorba.

Televiziunile au difuzat imagini din curtea unde s-a intamplat totul, iar Politia a descins la fata locului, unde au fost date 60 de amenzi.

Ministrul Marcel Vela a intrat in direct la  Romania Tv, unde a anuntat ca printre zecile de persoane amendate s-a aflat si Florin Salam.

"Că sunt sute de persoane, nu este așa. Ați dat imagini de azi din cursul zilei, acum pe seară nu mai este așa. Mai devreme ați difuzat imagini cu sute de persoane. Nu au fost 800 de persoane. S-au aplicat 60 de amenzi, inclusiv lui Florin Salam. Dacă sunt acum mai multe de 50 de persoane, se vor da amenzi. Vă garantez acest lucru.

Poliția și jandarmeria sunt acolo pentru a supraveghea zona, sunt în misiune, ca prevenție. Nu mi se pare să difuzați imagini de pe zi și să spuneți că sunt seara. Văd că dumneavoastră le știți pe toate. Elicopterul care a supravegheat zona este în misiune, are dispozitive de monitorizare pentru a identifica orice grup mai mare de oameni", a spus Marcel Vela.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Florin Salam, prima reacție după moartea lui Emi Pian: „A plecat frățiorul meu...”

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.