Clipe grele pentru Livian! La intoarcerea in tara a primit o veste trista! Este vorba despre familia lui: ''Va multumesc pentru gandurile bune''

Author: Oana Picerea
Actualizat: 29 ian 2021, 03:25

Clipe grele pentru Livian! Concurentul s-a intors acasa, in Romania, dar a primit o veste nu tocmai buna despre un membru al familiei.

Familia lui Livian trece prin clipe grele

Livian a revenit in tara, unde a aflat ca bunica sa a avut probleme de sanatate. Concurentul de la ''Puterea dragostei'' a fost foarte ingrijorat pentru aceasta si nu s-a ascuns sa spuna aces lucru pe retelele de socializare. Livian este foarte atasat de familia lui, lucru care s-a vazut in toate actiunile sale de-a lungul emisiunii. 

Citeste si: Bianca s-a intors in tara! Incredibil cu cine si-a petrecut toata seara! Singurele imagini

Concurentii Puterea dragostei s-au intors acasa pentru cateva zile, insa nu totul a fost lapte si miere pentru Livian. Aceasta a trecut prin clipe grele, insa astazi Livian a dat o veste buna pe o retea de socializare. Fiul lui Nelson Mondialu si-a anuntat fanii de faptul ca bunica lui se simte mai bine si le-a multumit tuturor pentru gandurile bune pe care i le-au transmis. 

Citeste si: Livian și Bianca, planuri de viitor împreună: "Te iau în apartamentul meu și la prima figură..." Au dezvăluit ce vor face când vor ajunge în România

Iata mesajul postat de Livian: 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce i-a spus Nelson Mondialu lui Livian după ce a ajuns acasă? Nu s-a putut abține și i-a vorbit despre Bianca: “Tu nu vezi că...”

Bianca a fost tot timpul subiect de discuție între Livian și tatăl acestuia.

Nelson Mondialu consideră că Bianca nu este potrivită pentru fiul lui și nu ratează nicio ocazie pentru a-i da de înțeles acestuia că cel mai bine ar fi să rupă orice legătură cu ea.

Ajuns acasă, la prima oră a dimineții, Livian a primit din nou un comentariu acid din partea tatălui său. Aceasta i-a vorbit din nou despre Bianca.

"Ți-ai tatuat-o pe Bianca pe spate, pe picior, pe unde? Și eu am avut o Bianca tatuată pe picior, numai că eu am scris: Taci, Bianca! Vezi că ai mai

avut o Bianca și nu ai avut parte de ea, eu am avut o Bianca și nu am avut parte de ea. Tu nu vezi că la noi nu merge cu Bianca?", i-a spus Nelson Mondialu lui Livian.

Evident, concurentul de la "Puterea Dragostei" nu s-a putut abține și i-a dat replica tatălui său:" Eu o să scriu: Spune Bianca! (n.r. pe tatuaj)".

Citeste continuarea aici

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.