Clipe grele pentru Ugur Gunes din „Mă numesc Zuleyha”. Mesajul emoționant postat de actor: „Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în ceruri!”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 30 iun 2022, 11:43

Ugur Gunes, actorul care a jucat în serialul „Mă numesc Zuleyha”

Sursa: instagram Ugur Gunes

Ugur Gunes, actorul care a jucat în serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”, a făcut un anunț trist pe instagram în această dimineață. Ce mesaj a postat în mediul online?

Ugur Gunes, actorul care l-a interpretat pe Yilmaz în serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”, a anunțat pe instagram că a pierdut o persoană dragă. Ce a apărut pe contul de socializare al îndrăgitului actor? 

Ugur Gunes, mesaj emoționant pe instagram: „Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în ceruri!”

Urmărit de 607,000 de persoane pe instagram, Ugur Gunes le împărtășește prietenilor virtuali atât momentele fericite din viața lui, cât și pe cele triste și delicate.

Astfel, în această dimineață, actorul a încărcat în mediul online o fotografie cu actorul Cüneyt Arkın care și-a pierdut viața, iar în dreptul imaginii, Ugur Gunes a scris și un mesaj emoționant.

„Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în ceruri!”, este mesajul pe care l-a postat Ugur Gunes în mediul online.

Prin această postare, actorul a ținut să îi aducă un ultim omagiu actorului Cüneyt Arkın, unul dintre actorii reprezentativi pentru cinematografia turcă.

Cüneyt Arkın a murit la vârsta de 84 de ani. Actorul s-a stins din viață la spital, în urma unui stop cardiac, potrivit aa.com.tr.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În ultima perioadă, Ugur Gunes a devenit tot mai activ pe contul de instagram, acesta dorindu-și ca prietenii lui virtuali să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața lui, atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Citeste si: Ce se întâmplă cu îndrăgitul serial Mă numesc Zuleyha de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare, începând din luna iulie!

Ugur Gunes a făcut furori în serialul „Mă numesc Zuleyha”. De ce a decis să se retragă? 

Ugur Gunes a făcut parte din distribuția serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”, acesta interpretând rolul lui Yilmaz, bărbatul alături de care Zuleyha a trăit o frumoasă poveste de dragoste.

Deși se afla printre personajele principale ale serialului turcesc, bucurându-se astfel de succes, actorul Ugur Gunes a decis să părăsească distribuția serialului, astfel că scenariul a fost gândit în așa fel încât personajul său să moară într-un cumplit accident.

Actorul Ugur Gunes nu a dorit să dezvăluie adevăratele motive care l-au determinat să părăsească distribuția serialului „Mă numesc Zuleyha”. Au apărut unele zvonuri potrivit cărora ar fi existat unele conflicte pe platourile de filmare, însă acestea nu au fost confirmate de actorul turc.

După ce s-a retras din distribuția serialului „Mă numesc Zuleyha”, Ugur Gunes s-a implicat în alte proiecte profesionale, astfel că acesta ar putea fi unul dintre motivele care l-ar fi determinat să renunțe la rolul din „Mă numesc Zuleyha”. 

Ugur Gunes este unul dintre cei mai talentați actori din Turcia. Acesta a debutat în actorie în anul 2011, atunci când a jucat în Yeniden Başla, ulterior, acesta a obținut roluri în mai multe producții cinematografice de succes, astfel că la 34 de ani, Ugur Gunes este printre cei mai iubiți actori din Turcia.

Citeste si: Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, mesaj neașteptat transmis la încheierea filmărilor pentru îndrăgita producție! Iată cum a marcat celebrul Uğur Güneş acest moment, pe contul lui de socializare!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.