Clipe tensionante pentru Marian Vanghelie! Primarul afla daca magistratii vor aproba cererea lui de cercetare in libertate

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:07

Zi grea pentru Marian Vanghelie! Primarul care este arestat asteapta cu sufletul la gura deciza magistratilor!

Acestia trebuie sa stabileasca daca edilul Sectorului 5 poate fi cercetat in libertate! Intre timp, procurorii DNA i-au dat peste cap planurile de nunta. Daca nu va fi eliberat, Vanghelie este hotarat sa se casatoreasca in arest! El in catuse, ea insarcinata. O iubire mare...cat arestul central! Nici macar procurorii nu pot sta in calea fericirii lor. Acum marian si oana au de gand sa schimbe perechea de catuse cu doua verighete.

Altele erau de fapt planurile celor doi indragistiti, dar DNA-ul a intervenit in povestea lor. Presa mondena scrie ca cei doi se pregateau sa faca nunta mare pana la vara, cand avea sa vina pe lume al doilea mostenitor al lui Vanghelie.

Oricat de bine i-ar fi, tot mai bine e in libertate. Si daca judecatorii se vor pune din nou in calea fericirii lor, marian este dispus sa isi puna pirostriile chiar si in arest.

Pana una alta, in apararea robului lui dumnezeu aflat in „Beciul Domnesc” sare Patriarhia. Astazi, avocatii sai au adus la dosar o scrisoare semnata de insusi Patriarhul Daniel.

##VIDEO135085##

La patru ace, cu freza aranjata si cu catusele ascunse sub manseta sacoului, asa a aparut azi Marian Vanghelie in fata magistratilor. De parca nimic nu s-ar fi intamplat si acum a iesit din biroul primariei. Dar nu e asa! De aproape doua saptamani, nu mai doarme in patul lui, ci in Arestul Central.

De acolo isi pregateste apararea, vrea sa ii convinga pe judecatori sa il lase liber si sa demonstreze ca nu a luat spaga.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Un alt lucru a ramas neschimbat si, acum, ca si in momentul incarcerarii, declara sus si tare, ca ii asteapta in celula pe premier si vicepremier.

Si mai are Marian Vanghelie un motiv serios pentru care vrea sa fie cercetat in libertate. Acela de a putea merge la cursuri. Chiar daca si-a luat bacalaureatul la varsta la care altii se satura de munca, edilul are o facultate terminata si, in prezent, este student la inca una.

Cu aceste ganduri a intrat primarul Sectorului 5 in sedinta de judecata, in care contesta masura arestarii sale preventive, in dosarul in care este acuzat de luare de mita si atribuirea ilegala a unor contracte de lucrari publice.

 

 

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?