Clipele de groaza prin care au trecut jurnalistii Kanal D! Au fost atacati in plina strada de parcagii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:34

La numai o zi dupa incident, parcagii au revenit la ceea ce stiu sa faca cel mai bine. Se pare ca nimic nu-i poate speria.

Nici chiar politia care, in lipsa unor legi stricte, nu poate opri acesta adevarata problema nationala. In plin centrul Capitalei, se intampla lucruri de o violenta greu de imaginat ziua in amiaza mare. Cei care va cer bani atunci cand vreti sa va parcati masina pe un spatiu public sunt din ce in ce mai agresivi si mai greu de controlat in lipsa unei legi care sa-i opreasca. Acesti parcagii au capatat un tupeu de neimaginat.

Echipa Stitilor Kanal D a fost atacata de acest individ dupa ce mai agresase un barbat care voia sa isi parcheze masina la marginea strazii. In timp ce tanarul ne cerea, speriat, ajutorul, individul a scos cutitul si imediat au inceput scenele de cosmar in vazul tuturor.

In urma cu doua saptamani echipa stirilor Kanal D a fost sfidata si scuipata tot de un parcagiu doar pentru ca am indraznit sa punem intrebari.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La numai o zi dupa incidentul in care am fost fugariti cu un cutit, parcagii sunt din nou la datorie in acelasi loc si isi insusesc strada drept parcare cu plata.

Individul asteapta la geam frecandu-si mainile. Ca sa evitam un eventual conflict platim asa-zisa „bere”. La numai cateva zeci de metri o masina a politiei vegheaza. Degeaba, insa. Politistii au mainile legate in lipsa unei legi care sa ii scape pe romani de acest chin al umilintei si violentei.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.