Clipul care a devenit VIRAL. Povestea emotionanta care te invata ce e dragostea adevarata

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:46

E momentul sa va prezentam un filmulet emotionant cu un personaj surpriza. El va va arata ce inseamna dragostea adevarata.

Un copil si un suflet de copil, 2 prieteni, o lume inocenta. O lume plina de zambete si fericire. Povestea filmuletului care a facut ravagii pe internet are ca protagonisti un baitel si prietenul sau cel mai bun, un pinguin. Cei doi trec prin diferite situatii. Se joaca si dorm impreuna, se cauta atunci cand se pierd si construiesc odata cu trecerea timpului o prietenie adevarata.

Totul, insa, se schimba pe parcursul filmuletului.

Pinguinul pare ca nu mai este interesat de aceleasi lucruri ca si baietelul. Pare sa devina indiferent, iar baietelul sufera. Povestea care incepe frumos pare sa aiba un destin dureros. Dar, si de data aceasta dragostea adevarata invinge.

Baietelul invata ce este iubirea si ii daruieste celui mai bun prieten fericirea. De fapt, pinguinul si iubita lui in realitate sunt niste jucarii de plus, care au prins viata doar datorita imaginatiei baietelului.

O lectie pentru noi toti, o lectie care ne invata ca doar din iubire se nasc povesti adevarate.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

##VIDEO126444##

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.