CLIPUL care iti va ridica niste semne de intrebare! EMOTIONANT: Cum descriu nevazatorii frumusetea

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 13 iul 2022, 18:40

Auzul pasarilor ciripind, mirosul prajiturilor abia scoase din cuptor, senzatia resimtita atunci cand picioarele ating iarba proaspata sunt, in opinia persoanelor care nu pot vedea, experiente ce fac viata frumoasa.

Intr-un video emotionant postat pe site-ul Buzzfeed, un grup de femei si barbati nevazatori descriu ce inseamna pentru ei frumusetea, scrie The Huffington Post.

"Pierderea vederii a fost o binecuvantare pentru mine. Nu-mi pasa ce nationalitate au oamenii, nu-mi pasa cat sunt de inalti sau de scunzi, de grasi sau de slabi. O persoana este frumoasa daca este sincera cu ea insasi", spune un barbat cu zambetul larg pe buze.



Videoclipul, postat in aceasta saptamana, a induiosat multa lume.

"Aceasta inregistrare este deosebita", a scris cineva pe YouTube, in timp ce o alta persoana a scris: "imi pare rau ca nu am acordat atentia cuvenita tuturor acestor lucruri. Acum imi voi inchide telefonul si TV-ul si voi merge afara".



Sursa: Mediafax.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

 

Taguri: