Clipul care iti va smulge o LACRIMA. Cum a reactionat un cersetor cand a aflat ca a castigat la loterie

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:53

Omenia este cea mai de pret calitate! Daca am fi cu totii mai buni macar un minut pe zi, lumea ar fi mai buna.

Tanarul din imagine s-a gandit sa ajute un cersetor intr-un mod cu totul neobisnuit. Il stia demult, auzise despre el ca ar fi un om respectuos care si-a pastrat decenta in ciuda faptului ca viata a fost dura cu el. A ales sa-i ofere 1000 de dolari, insa nu a vrut sa-i dea in timp ce cersetorul se afla pe strada. A mers mai intai la el si i-a inmanat un bilet de loterie.

I-a spus ca nu stie daca este sau nu castigator, dar ca vrea sa i-l ofere lui.

Tanarul vorbise cu vanzatorul unui magazin din apropiere sa ii dea cersetorului 1000 de dolari in cazul in care acesta vine cu biletul. Lozul nu era de fapt castigator, dar tanarul a vrut ca cersetorul sa aiba impresia asta. Cum era de asteptat, cersetorul insotit de tanar s-au prezentat la magazin, iar vanzatorul l-a anuntat ca tocmai a castigat 1000 de dolari.


Cersetorului nu i-a venit sa creada! A inceput sa planga si i-a oferit tanarului jumatate din suma castigata. Induiosat, binefacatorul a refuzat, moment in care cersetorul l-a strans in brate. Urmariti un video emotionant pana la lacrimi!

##VIDEO104919##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.