Clipul cu Andreea Tonciu care a socat pe toata lumea! Nimeni nu se astepta sa o vada intr-o asemenea ipostaza

Author: Alice Popescu
Actualizat: 19 iul 2022, 13:40
Andreea Tonciu a iesit pe locul trei in Marea Finala

Andreea Tonciu a avut poate cel mai compex show din Marea Finala "Bravo, ai stil! Celebrities"

Finalista care s-a clasat pe locul trei in Marea Finala "Bravo, ai stil! Celebrities" a promis ca va face un show de zile mari si s-a tinut de cuvant. Andreea a venit cu o surpriza de proportii in platoul competitiei. Pe langa momentul si rochia care au fost de o eleganta impecabila, Andreea a avut la inceputul momentului un clip in care multi nu se asteptau sa o vada asa.

Juratii cat si concurentele au ramas fara cuvinte cand au vazut-o in acea ipostaza.

Andreea Tonciu, intr-o ipostaza inedita la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Citeste si: Bomba! Ce se intampla acum intre Alexandra Ungureanu si Andreea Tonciu! Incredibil cum au aparut cele doua dupa Marea Finala!

Alexandra Ungureanu a fost prima care a reactionat si i-a spus ca ceea ce a vazut este cu totul alta fateta a Andreei.

Filmuletul alb-negru o infatiseaza pe Andreea metaforic vorbind in toate starile pe care le-a traversat de-a lungul competitiei. Tot Alexandra a fost cea care i-a sugerat ca ar trebui sa incerce mai mult in aceasta zona a filmului deoarece i-a reusit foarte bine. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Andreea Tonciu a declarat dupa momentul din Marea Finala ca a fost extrem de emotionata si ca s-a bucurat enorm sa faca parte dintr-un astfel de proiect.

Mai mult, a tinut sa multumeasca intregii echipe pentru tot sprijinul. "Sunt foarte emotionata ca am ajuns pana aici, le multumesc celor din regie, juratilor. Imi cer scuze daca am facut ceva sa deranjeze, este parte din mine totul. Ma reprezinta acest concept. Sper sa le fi ajuns la inima telespectatorilor."

Andreea Tonciu s-a clasat pe locul trei in competitia "Bravo, ai stil! Celebrities"

Citeste si: Ce va face Alexandra Ungureanu cu premiul cel mare de la "Bravo, ai stil! Celebrities"! Cum va cheltui cei 100 000 de lei?

Andreea Tonciu a fost pe locul trei in competitia "Bravo, ai stil! Celebrities", lucru care poate a intristat-o destul de mult, dorindu-si cu ardoare primul loc, insa a stiut sa gestioneze foarte bine tot ce s-a intamplat si sa accepte infrangerea.

În prima etapă eliminatorie Andreea Tonciu, Oana Radu și Cristina Siscanu s-au aflat la duel, cea din urmă concurentă a fost prima celebritate eliminată, cu un procentaj de doar 0,8%.

Oana Radu a fost cea de-a doua concurentă eliminată în Gala de aseară, acumulând un procentaj de doar 1,4%. Caruselul emoțiilor le-a purtat, în continuare, pe cele patru celebrități rămase în lupta pentru marele premiu – Andreea Tonciu, Deea Codrea, Alexandra Ungureanu și Theo Rose.