Clopotelul a sunat de intrare. Peste 3 milioane de elevi au trecut astazi pragul scolilor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 15:01

Unii pentru prima data. Dar aproape toti imbracati la patru ace si cu multe emotii in suflet. Sa nu mai vorbim despre parinti si bunici, care abia si-au stapanit lacrimile.

Nu aveai loc sa atunci un ac in curtile scolilor.Parinti, bunici, matusi si prichindei au pasit cu speranta in prima zi de scoala. Fetitele de-o schioapa s-au imbracat ca la carte.

Trebuie sa fie cele mai frumoase in aceasta zi importanta. Sa nu credeti ca toate fetele sunt innebunite dupa ghiozdane si gentute cu printese!

Bunicii si parintii se uita la ei ca la soare. Le fac poze si le joaca lacrimile in ochi.

Se abtin cat pot.  Si copiii au incercat sa isi invinga emotiile cum au putut mai bine.


Si a venit si momentul mult asteptat. Bobocii, impreuna cu parintii si invatatoarea au trecut pe sub un pod de flori facut de colegii mai mari.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Parintii nu au lasat telefoanele din mana.

Au imortalizat fiecare moment important din aceasta zi. De selfi-uri a avut parte si prima doamna cand si-a revazut elevii.

Si daca micutii de la oras s-au intrecut in tinute si ghiozdane care de care mai frumoase si mai la moda, sunt locuri unde boboceii sunt imbracati in port traditional.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.