"Closer to the Moon,"  povestea celui mai mare jaf din istoria Bancii Nationale!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:53

„Mana intinsa care nu spune o poveste, nu primeste pomana.” Este replica maestrului Gheorghe Dinica pe care ne-o vom aminti întotdeauna.

Regizorul filmului Filantropica nu se mai ocupa, insa, de cersetori. Acum ne spune povestea celui mai mare jaf din istoria Bancii Nationale a Romaniei. Din distributie fac parte si actori de la Hollywood. V-am facut curiosi?

Un film de milioane de euro! Superpremiera pe marile ecrane! Nae Caranfil si Bobby Paunescu lanseaza filmul Closer to the moon. Scenariul reia istoria adevarata a celui mai mare jaf din istoria Bancii Nationale a Romaniei, cand 6 talhari inarmati au furat 1,6 milioane de lei.
Un jaf de nimic pe langa sumele investite in acest film....
Scenariul si regia filmului poarta semnatura lui Nae Caranfil, care s-a inspirat dintr-o lovitura data la  Bucuresti in vara anului 1959. Si ce distributie!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Actrita Vera Fermiga este cunoscuta in Statele Unite, unde a jucat in 8 filme. Cel mai cunoscut publicului romanesc este insa rolul din Up in the air, in care a fost partenera celebrului George Clooney! Filmul poate fi vazut in cinematografe incepand de vineri, 7 martie.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.