Clubul Colectiv a devenit altarul durerii! Lumanari, flori si poze ale celor care au pierit in catastrofa au umplut locul

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 01:24

Avem doi bureti. Unul netratat, nevopsit, exact ca cel din clubul Coletiv. Si altul, vopsit cu o solutie dintr-un praf special din nanoceramice, o solutie folosita de NASA pentru navetele spatiale, praf pe care l-am amestecat cu o vopsea pe baza de apa.

Aceeasi flacara am testat-o si pe buretele vopsit cu solutia ignifuga.Flacara topeste buretele, dar nu se propaga! Asta s-ar fi intamplat si in noaptea fatidica de 30 Octombrie, daca buretele antifonic ar fi fost tratat. Scanteia de la artificii nu ar mai fi declansat valvataia care s-a propagat cu o viteza ametitoare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.