Cluburile de pe litoral vor fi centrul distractiei in acest weekend! Pericol pentru soferii din Capitala, aici va fi parada FUSTELOR SCURTE

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:14

Ilinca Obadescu a descoperit unde puteti admira cele mai frumoase picioare din tara si ce noua distractie au inventat fetele la mare.

Sarbatorim vara cu mare petrecere, mare! E targul Ciresar. Domnitele si cavalerii sunt asteptati sa vina negresit in curtea Muzeului Taranului Roman la Targul Ciresar. Nu ratati evenimentul, veti fi intampinati cu paine si sare, dar mai ales bunatati ca la mama acasa!

O fi Ciresar luna poamelor dulci la tara, pe strazile Capitalei este sezonul fustelor scurte. Weekendul acesta o sa avem parte de o parada. Sute de domnisoare vor urca pe bicicleta in tinute care mai de care mai apetisante.

Atentie, soferi, e pericol mare de accidente!

Din Capitala ne mutam la malul marii, unde cei mai fortosi barbati se pregatesc de Triathlon.

Nici domnisoarele nu se la mai prejos. Vor sa scape si de ultimul gram in plus! Asa ca noaptea danseaza in cluburile de la Mamaia, iar ziua se dedica trup si suflet unui nou sport de plaja.

Puteti obtine un bronz de invidiat cand in jurul dumneavoastra sunt inca nameti de zapada? Fetele care merg in fiecare an la Serbarile Zapezii de la Balea Lac depun marturie.

Pe crestele muntilor e mai bine decat in insulele de la tropice.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Domnisoarelor, nu suportati prea bine nici gerul, nici arsita, dar va simtiti ca pestele in apa in club! Singurul lucru care va lipseste pentru a fura toate privirile este o

coafura senzationala. Uitati de clasicele sarmalute si obtineti un look de diva.

Sambata si duminica André Rieu promite un show de exceptie. Organizeaza doua concerte in aer liber la Bucuresti, cum doar in orasul lui natal a mai facut.

##VIDEO139118##

Acestea au fost recomadarile mele, numai bune sa va mearga la suflet. Sunt Ilinca Obadescu, pana saptamana viitoare va urez weekend placut!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.