CNSU a adoptat o hotărâre care prevede acordarea de ambulanţe pentru Ucraina şi o alta privind alocarea de sume din Fondul de rezervă bugetară

Autor: Marina Ionescu

Guvernul a decis să doneze ambulanțe Ucrainei și să ofere sume din Fondul de rezervă bugetară.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 4 martie 2022, Hotărârile numărul 11 și 12, privind acordarea de asistență internațională Ucrainei. 

Citeste si: Cine este cel mai bogat om din Rusia, care a demisionat din conducerea agenției de turism TUI! Sancțiunile impuse de UE asupra Rusiei îl afectează

CNSU acordă ambulanţe pentru Ucraina și sume din Fondul de rezervă bugetară 

CNSU a adoptat o hotărâre care prevede acordarea de ambulanţe pentru Ucraina şi o alta privind alocarea de sume din Fondul de rezervă bugetară pentru finanțarea cheltuielilor prevăzute în Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 15/2022 privind acordarea de sprijin și asistență umanitară de către statul român cetățenilor străini sau apatrizilor aflați în situații deosebite, proveniți din zona conflictului armat din Ucraina.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Zelenski îl provoacă pe Putin: "Aşează-te la masă cu mine, dar nu la 30 de metri"

"Având în vedere degradarea situației de securitate din Ucraina care a generat o lipsă acută a alimentelor, carburanților și medicamentelor, precum și exodul masiv al populației din zonele afectate și a determinat apariția unei crize umanitare, ținând cont de solicitările de sprijin adresate de autoritățile ucrainene care vizează acordarea de unor bunuri de strictă necesitate și primă urgență, luând în considerare propunerea șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, vicepreședinte al Comitetului Național pentru Situații

de Urgență, în sensul acordării asistenței internaționale Ucrainei, formulată în temeiul prevederilor art. 24^1 lit. j) coroborate cu prevederile art. 20 lit. f) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, cu modificările și completările ulterioare, în conformitate cu prevederile art. 4 alin. (1) lit. g) din O.U.G. nr. 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, cu modificările și completările ulterioare, în temeiul prevederilor art.
20 lit. f) și l) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, cu modificările și completările ulterioare și ale art. 2 și 4 din Hotărârea Guvernului nr. 94/2014 privind organizarea, funcționarea și componența Comitetului Național pentru Situații de Urgență, cu modificările și completările ulterioare"
, se arată în Hotararea nr. 11 din 02.03.2022.

Atașat aveți cele două hotărâri!

 

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.