Coafatul cainilor, o adevarata arta! Iata de ce ai nevoie pentru a practica o astfel de meserie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 09 oct 2020, 22:00

Coafatul cainilor este o adevarata arta. O stiu cel mai bine specialistii in domeniu, care au de-a face cu aceste animale de companie.

Unde mai pui ca, pentru ca o astfel de meserie ai nevoie si de cursuri. Spalati, tunsi si  coafati. Asa trebuie sa plece dintr-un salon de infrumusetare  câinii de rasa. O stie cel mai bine Elvis Achim, un maestru in aranjarea  dragalaselor patrupede.

De maestria domnului Achim s-a dus vestea in toata lumea. Asa ca,  la salonul lui au venit nu doar clienti ci si tineri dornici sa invete aceasta meserie si sa devina stilisti canini.



Printre cursantii pe care i-am gasit la lectii s-a aflat si un tanar din Italia. Nu doar strainii se inghesuie sa deprinda tainele aceste meserii, sunt si multi romani.

Cei care vor sa devina stilisti canini trebuie sa aiba si cateva calitati: "sa iubeasca si sa respecte catelul, animalele, in general, si restul vine de la sine".
##VIDEO110819##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.