Coafeza IMPUSCATA la Perla, uitata complet de cei dragi

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 11 oct 2020, 15:15

Omorata cu sange rece si uitata complet de cei dragi. Asa a ajuns dupa moarte, coafeza impuscata la Perla, dupa cum povesteste chiar unchiul femeii.

Pacat de ea, ca era tanara! ”, incepe omul sa povesteasca. Isi aminteste totul de parca s-ar fi intamplat ieri. Nu-si poate sterge din memorie chipul zambitor al nepoatei si nici nu isi imagineaza cum a fost posibil ca un destin sa fie curmat atat de brutal.

Mama ei si cu mine suntem veri buni. Pacat de ea ca era tanara! Impuscata!? Cand am vazut la televizor, a zis comuna Sirna, sat Habud, mi-am dat seama.

Si am vazut-o pe Felicia!(…) Si aici pe strada nici nu aveai loc, in jurul lui. Cine putea sa o vada erau cei care s-au urcat pe poarta si pe gard ”.

El este Grigore Dumitru, unchiul Florinei Vladan, femeia impuscata intr-un coafor din Capitala. Barbatul a povestit echipei Wowbiz ca in tot acest timp, singurul pe care l-a mai vazut la mormantul nepoatei sale a fost fratele femeii: „ Vine si aprinde lumanari.

Uite! A fost acum de 8 martie sau de 1, nu mai stiu, vine mereu pe aici.

Baiatul a ramas acum in grija rudelor pentru ca tatal sau e condamnat pe viata. Sentinta, insa, nu e definitiva. Felicia, asa cum ii spunea familia, a plecat de mica din satul natal, in Bucuresti. Insa, apropiatii nu au uitat-o. Unchiul ei vine la mormant atat de des cat ii permite vremea si sanatatea.

Il ingrijeste si se roaga pentru linistea sufletului ei: „ Asta este viata omului. Este ca oul(n.r. de fragila)- l-ai scapat, s-a dus. Asa si omul. Ce sa faci?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

##VIDEO105646##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.