Aveti nevoie de: 300g coasta de porc, 1 legatura de rozmarin, sare, piper, ulei de masline extravirgin, 1 legatura de salvie, 1 legatura de rozmarin, 1 usturoi proaspat, 100 ml vin alb sec
Pentru salata de mere “Golden” cu vinaigrette de portocale aveti nevoie de: 3 mere golden, 3 ciuperci de padure, otet balsamic, coriandru proaspat, suc de la o portocala, 1 catel de usturoi, sare, piper, ulei de masline extravirgin.
Se pun coastele de porc dupa ce au fost sarate si piperate, pe un pat de rozmarin intr-o tava si se pun la cuptor la 72 grade aproximativ 2 ore jumate. Se pune ulei intr-o tigaie, se aromatizeaza cu mirodenii si usturoi si se trag repede coastele la foc tare si se sting cu vin alb.
Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta
Se face un vinaigrette cu toate ingredientele de mai sus si se trece prin blender.
##VIDEO112082##