Se pun la fiert coastele intr-un l de apa impreuna cu mirodeniile( numai atunci cand apa fierbe).Cand carnea se desface usor de pe coaste se pun intr-un bol si se condimenteaza cu sare si piper, bere neagra si ulei de masline. Se prajesc intr-o tigaie anti-aderenta fara sa-i mai adaugam grasimi suplimentare.
Sosuri pt grill
Sosul de migdale: jumate de ceapa, 50 gr de migdale, oregano, 300 ml de apa, 100 ml supa de carne, un pic de cimbru, sare piper negru si ulei.Se
Sos de menta si oregano: ulei de masline, sare, piper, menta proaspata, oregano uscat, otet de vin rosu dupa gust, un catel de usturoi. Se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza.
Sos de mustar cu miere:80 de gr mustar Dijon, 80 gr miere, 200 ml apa fierbinte, 1 lingurita de faina de porumb, un pic de sos de soia.
Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii