Coco Austin a creat ambuteiaje pe strazile New York-ului! Soferii erau sa faca accident cand au vazut-o in toata splendoarea VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:51

Dupa ce erau la un pas sa isi scoata ochii, Madonna si Elton John s-au pupat si si-au cerut iertare.

Totul s-a intamplat in urma cu cateva saptamani, la Nisa, acolo unde diva pop a sustinut un concert. Cei doi au dat nas in nas intr-un restaurant.

Sir Elton si-a luat inima in dinti, iar la plecare si-a salutat vechea lui prietena. Cearta dintre ei izbucnise in momentul in care Madoona a acuzat-o pe Lady Gaga ca piesa “Born This Way” este copiata dupa “Express Yourself”!

Pentru ca Gaga este nasa copilului lui Elton John, acesta a sarit ca ars in apararea ei! Madonna si Elton si-au aruncat cuvinte grele si la Premiile Grammy, unde au concurat la
aceeasi categorie, Madonna obtinand premiul Best original song cu piesa Masterpiece, spre dezamagirea lui Elton.

Dulcea impacare din Franta s-a produs iata, tot pe acordurile acestei piese, alaturi de un mesaj.

Si-a construit o cariera in showbizz cu fundul ei urias si pieptul generos! Coco a lui Ice T nu doar ca a devenit super cunoscuta pentru ca a pozat scandalos de sexy!

Mai nou a ajuns si femeie de afaceri! Coco si-a lansat un brand de costume de baie, numit Licious, pe care il promoveaza printr-o sedinta foto de senzatie, tocmai pe strazile din
New York.

Imbracata sumar, Coco a generat busculada, iar multi soferi erau cat pe ce sa faca accident dupa ce au vazut-o pe urmasa lui Xena in toata splendoarea ei.

In fotografiile postate pe Twitter, Coco apare purtand un costum de baie arginitiu, cu vreo trei numere mai mic, pe care diva l-a ajustat in permanenta.

Nu de alta, dar cam intra acolo! Nu au lipsit bineinteles nici fotografiile in care Coco isi arata posteriorul! Ce credeti, cand vine vorba despre Coco se supara careva daca e tratat cu fundul?

Jenny from the
Block arata beton! Pana si zeita Afrodita ar fi fost neagra de invidie la vederea corpului superb al divei latino, in varsta de 43 de ani.

Carne tare, muschi frumosi conturati si niciun gram de celulita; asta afiseaza J.Lo la mare, la soare. Iubitul ei Casper Smart, de doar 24 de ani, zau ca nu are de ce sa-i spuna "Mami" in asternuturi!

Poate doar sa exclame: mamma mia! Gurile rele dau drept sigura o logodna a lui J.Lo
cu dansatorul, in toamna aceasta. Cert este ca micul Casper s-a integrat perfect in familia cantaretei si se intelege de minune cu cei doi copii ai lui J.Lo, Max si Emme! Asa ca asteptam inelul!

Mare rumoare peste Ocean! Unul dintre cei mai ravniti burlaci de la Hollywood a fost cucerit! Si nu de oricine, ci tocmai de frumoasa romanca Madalina Ghenea!

In urma cu cateva zile un articol din New York Daily News mentiona ca Gerard Butler si Madalina Ghenea formeaza cel mai nou cuplu de la Hollywood, precizand ca cei doi s-au indragostit in timpul
filmarilor la o reclama pentru brandul de aparate de ras Super Max, care a fost filmata in luna iunie la Los Angeles.

Mai mult, au aparut si doua fotografii cu cei doi, care par sa confirme faptul ca sunt impreuna. Prima fotografie a fost realizata intr-un parc de aligatori din Louisiana, iar a doua impreuna cu cativa fani ai actorului.

Despre Madalina s-a zvonit ca in trecut s-a iubit si cu Leonardo DiCaprio si Adrien Brody, insa zvonurile nu au fost confirmate.