Coco Paun, cel acuzat ca ar fi batut-o pe Bianca: "Ultimul mesaj, mi l-a trimis in urma acum doua saptamani"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:23

Coco Paun, barbatul care ar fi nenorocit-o in bataie pe Bianca Dragusanu a iesit la atac si a inceput sa povesteasca de fapt care a fost relatia dintre el si roscata.

El sustine ca tot ce face acum Bianca face pentru publicitate, bani si pentru a demonstra altceva decat este. Barbatul din Tg. Jiu are acum o familie si sustine ca toata aceasta poveste ii face rau lui si celor din jurul lui. 

 

"Lucrurile astea le stiu de la Bianca. Tatal ei este un om bun, care nu stia ce se intampla, el credea tot ce ii spunea Bianca.

M-a cautat in ultima perioada, am avut numai discutii amicale, imi mai spunea una alta. M-a cautat de o gramada de ori, ea oricum s-a folosit de numele mele ca sa se victimizeze. Dupe ce ne-am despartit eu am avut o relatie de prietenie cu Bianca, noi ne-am despartit dupa ce m-a dat in judecata, a deranjat-o pe maica-sa ceva si m-a dat in judecata. Bianca a depus plangere impotriva mea, dar si-a retras plangerile pentru ca si-a dat seama ca minte.
Eu nu m-am pus in genunchi in fata ei niciodata. Ea se victimizeaza, ma suna sa se sfatuiasca mereu cu mine, despre relatiile ei de prietenie, mi-a dat multe mesaje si le am, le-am pastrat. Ultimul mesaj mi l-a trimit pe 15 iulie 2013, era un mesaj gol, poate l-a trimis din greseala, eu n-am sunat inapoi. Aceasta relatie s-a terminat in 2006, in 2001 nu stiam de existenta ei", a spus Coco Paun.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Citeste mai mult!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.