COD GALBEN de ninsori si GER! Uite cat de frig va fi astazi si maine

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2017, 03:29

Vremea va deveni deosebit de rece, geroasa noaptea in cea mai mare parte a tarii, informeaza Angentia Nationala de Meteorologie.

In cursul zilei vor fi innorari in sudul, centrul si estul teritoriului si va deveni variabil in rest; in Moldova, Dobrogea si estul Munteniei si pe arii restranse la munte vor fi ninsori slabe, insa vantul va mai prezenta intensificari cu viteze la rafala de 55...65 km/h, viscolind ninsoarea si spulberand zapada depusa anterior.

In restul teritoriului vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in regiunile vestice.

Noaptea, cerul se va degaja in majoritatea zonelor, iar in estul extrem si in sud-est vantul va sufla moderat, cu intensificari locale de 50 km/h.

Temperaturile maxime se vor incadra intre -8 si 1 grad, iar cele minime intre -16 si -6 grade, mai scazute in depresiuni, spre -20 de grade.

La Bucuresti vremea va deveni deosebit de rece, geroasa noaptea. Cerul va fi innorat ziua, cand trecator va mai fulgui, apoi va deveni variabil.
Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de -2...-1 grad, iar cea minima de -12...-10 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Marti vremea va fi deosebit de rece, geroasa dimineata si noaptea in majoritatea zonelor tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre -9 si 0 grade, iar cele minime in general intre -18 si -8 grade.

Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare.
Vantul va sufla in general moderat in regiunile estice si sud-estice si pe crestele montane si va fi slab in celelalte zone. In zonele joase de relief, mai ales din sud, in a doua parte a noptii, local se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”