COD GALBEN DE PLOI SI NINSORI - Atentionarea meteo a fost prelungita. Vezi zonele afectate de VREMEA REA

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 08:15

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben de ploi, ninsori si intensificari de vant.

UPDATE 13:00 - Atentionare meteorologica a fost prelungita si este valabila pentru numeroase judete din tara, de duminica de la ora 13.00 pana luni la ora 11.00.

In cursul noptii de duminica spre luni si in prima parte a zilei de luni vor mai fi precipitatii în jumatatea de est a tarii si izolat se vor acumula cantitati de peste 25 l/mp.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/galb-572b003e003b52e06ef85b96ed44bf08.jpgIn Banat, Crisana, Maramures, jumatatea de nord a Moldovei si in zona montana, mixte in Transilvania si Oltenia si ploi in Muntenia si Dobrogea vor fi precipitatii sub forma de ninsoare. 


 

In Carpatii Orientali, Meridionali si in  Moldova cantitatile de precipitatii vor depasi 25... 30 l/mp. In prima parte a zilei, vantul va avea intensificari, in timp ce in Crisana, Banat si la munte va viscoli ninsoarea.

 

Precipitatiile vor fi sub forma de ploie in Dobrogea, dar si in sudul Olteniei si al Munteniei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Sursa: Mediafax

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.