COD GALBEN de PLOI si NINSORI. Vezi ce judete vor fi afectate!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:24

Vremea ne da batai mari de cap! Meteorologii anunta ca va ploua abundent in 12 judete, iar la munte va ninge in perioada imediat urmatoare.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi insemnate cantitativ, valabila de vineri de la ora 03.00 pana sambata la ora 08.00 in mai multe judete din tara. In zona de munte va ninge.

Potrivit Mediafax, in intervalul mentionat va continua sa ploua in jumatatea de est a tarii, iar in nordul Moldovei se vor cumula cantitati de apa de pana la 25...35 l/mp.

In zona de munte, indeosebi a Carpatilor Orientali, vor predomina ninsorile si se va depune strat de zapada.

In cursul zilei de joi, 10 aprilie si in prima parte a noptii de joi spre vineri, va ploua indeosebi in estul si sud-estul teritoriului, unde cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 15...20 l/mp, iar in zona Carpatilor Meridionali si a Carpatilor Orientali vor fi mai ales ninsori.


Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.